
Malti kuminai TRS, 100g
Tai intensyvaus, stiproko, kartoko ir savito aromato prieskonis. Viena svarbiausių Garam masalos sudedamųjų dalių.
Juodgrūdės pasižymi išskirtiniu aromatu ir dažniausiai vartojamos miltiniuose kepiniuose (duona, blynai, paplotėliai ir kt.). Taip pat tinka pikuliams ir daržovių patiekalams pagardinti.
Kad juodgrūdės aromatas pilnai atsiskleistų, prieš dedant į patiekalą ji paskrudinama karštuose riebaluose. Jei nėra kitokių nurodymų, naudokite vieną šaukštelį juodgrūdės 3-4 porcijoms.
10€, 20€ ir 50€ mūsų fizinėse „Sveikata“ parduotuvėse
Perkant prekes kaupkite taškus ir iškeiskite į kuponus.
Perkant už 50€ ar daugiau
Tai intensyvaus, stiproko, kartoko ir savito aromato prieskonis. Viena svarbiausių Garam masalos sudedamųjų dalių.
Tirpus šveicariškas daržovių sultinys be mielių. Be konservantų, sintetinių kvapiklių ir dažiklių, be hidrintų riebalų. Be glitimo, be mielių, tinka veganams. Be GMO. Baltymų šaltinis. Iš viso galima išvirti 25 l sultinio. Vienas puodelis (250 ml) sultinio - tik 12 kalorijų.
Nors neįtikėtina, bet akivaizdu - ir tirpus sultinys gali būti sveikas bei skanus maistas (ir be abejo, patogus). Be pridėto cukraus (sudėtyje yra natūralių cukrų).
Puikus priedas sriuboms, padažams, troškiniams, ryžių ar grūdų patiekalams. Taip pat galima gerti ištirpintą karštame vandenyje.
Sultiniui: 4 arbatiniai šaukšteliai 1 litrui vandens arba vienas šaukštelis stiklinei vandens. Iš 500 g miltelių išeina 25 litrai sultinio.
Vietoje hidrintų riebalų, būdingų šios kategorijos produktams, „Marigold“ naudoja palmių aliejų - natūraliai tirštos konsistencijos šilumai atsparų riebalą.
Hidrinti daržovių baltymai - natūralūs glutamatai, gaunami iš sojos ir kukurūzų. Tai visai kas kita nei sintetinis skonio stipriklis - natrio glutamatas. Iš daržovių gaunami glutamatai yra amino rūgštys, būdingos augalams, mėsai, pieno produktams, kurių koncentracija sultinyje atitinka normaliame maiste esančią šių baltymų koncentraciją.
Džiovinti gvazdikėliai - ypač kvapnus prieskonis. Jie puikiai tinka ryžių patiekalams ar pyragams bei kitiems kepiniams pagardinti. Keletas gvazdikėlių suteiks jūsų patiekalui nuostabų skonį.
Naudokite ryžių patiekalams ar kepiniams paskaninti. Taip pat karštam vynui ar punšui gardinti.
Tirpus šveicariškas daržovių sultinys be mielių. Su laktoze. Be konservantų, sintetinių kvapiklių ir dažiklių, be hidrintų riebalų. Be glitimo, be mielių. Be GMO. Iš viso galima išvirti 7.5 l sultinio. Vienas puodelis (250 ml) sultinio - tik 12 kalorijų.
Nors neįtikėtina, bet akivaizdu - ir tirpus sultinys gali būti sveikas bei skanus maistas (ir be abejo, patogus). Be pridėto cukraus (sudėtyje yra natūralių cukrų).
Puikus priedas sriuboms, padažams, troškiniams, ryžių ar grūdų patiekalams. Taip pat galima gerti ištirpintą karštame vandenyje.
Sultiniui: 4 arbatiniai šaukšteliai 1 litrui vandens arba vienas šaukštelis stiklinei vandens. Iš 150 g miltelių išeina 7.5 litro sultinio.
Vietoje hidrintų riebalų, būdingų šios kategorijos produktams, „Marigold“ naudoja palmių aliejų - natūraliai tirštos konsistencijos šilumai atsparų riebalą.
Hidrinti daržovių baltymai - natūralūs glutamatai, gaunami iš sojos ir kukurūzų. Tai visai kas kita nei sintetinis skonio stipriklis - natrio glutamatas. Iš daržovių gaunami glutamatai yra amino rūgštys, būdingos augalams, mėsai, pieno produktams, kurių koncentracija sultinyje atitinka normaliame maiste esančią šių baltymų koncentraciją.
Sudėtis: 100 % Ekologiškų Raudonėlių paprastųjų žolė - Herba Origani
Grynasis kiekis: 50 g
Laikymo sąlygos: Laikyti sausoje, tamsioje vietoje
Kilmė: Jūratės Rutkauskienės ūkis, Lietuva
Indijos lauro lapas yra aštraus ir kartaus skonio, tačiau jis visų pirma naudojamas dėl savo kvapo, o ne dėl skonio. Aromatiniai lapai naudojami troškiniuose su mėsa, sūriuose pyraguose, sriubose, juo taip pat gardinami žuvies patiekalai. Garam masala arba Goda masala prieskonių mišiniams naudokite maltus TRS lauro lapus.
Kartu su kitais džiovintais prieskoniais tiks maistui pagardinti, galima panaudoti ir padažams sutirštinti.
Imbierų skonis kvapniai kartus ir aštrus, jaučiamas lengvas citrinų prieskonis. Puikiai tinka panaudoti vietoje šviežio imbiero.
Švelnaus skonio kario milteliai – aromatinių prieskonių mišinys. Patiekalams jis suteikia auksinę spalvą ir turiningą aromatą. Atvežamas iš Madraso, esančio pietryčių Indijoje.
Ypač tinka ryžių ir makaronų patiekalams, taip pat galima naudoti vištienos ir mėsos patiekalams gardinti.
Ši svetainė naudoja slapukus, kad užtikrintų geriausią patirtį mūsų svetainėje