AGNA spiced- Fermentuotos Burokėlių Sultys Su...
Agna spiced- gyvos gilios fermentacijos burokėlių sultys, kurių puikų saldžiarūgštį skonį praturtina gvazdikėlio, cinamono, kardamono ir kitų prieskonių aromatai.
Rasta 23 prekės(-ių).
Agna spiced- gyvos gilios fermentacijos burokėlių sultys, kurių puikų saldžiarūgštį skonį praturtina gvazdikėlio, cinamono, kardamono ir kitų prieskonių aromatai.
Agna- tai ne paprastos raugintos sultys. Tai gilios fermentacijos nepasterizuotos burokėlių sultys, prisotintos gyvų gerųjų bakterijų ( virš 10 devintame KSV/g), kurių dienos norma iki 50ml. Puikaus saldžiarūgščio skonio. Geriant rekomenduojame skiesti. Iš fermentuotų burokėlių organizmas gali įsisavinti žymiai daugiau maistinių medžiagų nei valgant daržovę įprastai.
Agna- tai ne paprastos raugintos sultys. Tai gilios fermentacijos nepasterizuotos burokėlių sultys, prisotintos gyvų gerųjų bakterijų ( virš 10 devintame KSV/g), kurių dienos norma iki 50ml. Puikaus saldžiarūgščio skonio. Geriant rekomenduojame skiesti. Iš fermentuotų burokėlių organizmas gali įsisavinti žymiai daugiau maistinių medžiagų nei valgant daržovę įprastai.
„Dr. OHHIRA® DELUXE“ net 5 metus fermentuotas 12 rūšių gyvybingųjų bakterijų kompleksas, maisto papildas. Gaminama natūraliai fermentuojant, nenaudojant terminio apdorojimo. Taip yra išsaugomos gyvos probiotinės bakterijos ir vertingos maistinės medžiagos iš augalų.
„Dr. OHHIRA® DELUXE“ net 5 metus fermentuotas 12 rūšių gyvybingųjų bakterijų kompleksas, maisto papildas. Gaminama natūraliai fermentuojant, nenaudojant terminio apdorojimo. Taip yra išsaugomos gyvos probiotinės bakterijos ir vertingos maistinės medžiagos iš augalų.
Fermentuotas avižų gėrimas – kaip ir visi fermentuoti produktai yra rūgštus, tačiau pasižymi avižų neutralumu, todėl puikiai tinka pagardinti tiek patiekalus, tiek gėrimus, nes nepakeičia jų skonio. Šis koncentruotas gėrimas gali papildyti mitybą gerosiomis bakterijomis, fermentais ir organinėmis rūgštimis.
Fermentuotas avižų gėrimas – kaip ir visi fermentuoti produktai yra rūgštus, tačiau pasižymi avižų neutralumu, todėl puikiai tinka pagardinti tiek patiekalus, tiek gėrimus, nes nepakeičia jų skonio. Šis koncentruotas gėrimas gali papildyti mitybą gerosiomis bakterijomis, fermentais ir organinėmis rūgštimis.