Chai miežių kava 100g
Šildanti kavos alternatyva, kai norisi bent akimirkai atitrūkti nuo kasdienybės.
Rasta 23 prekės(-ių).
Šildanti kavos alternatyva, kai norisi bent akimirkai atitrūkti nuo kasdienybės.
„Lima“ ekologiškos švelniai paskrudintos ir sumaltos cikorijos šaknys – puiki įprastos kavos alternatyva be kofeino. Tinka veganams.
Paruošimas: 1 puodeliui – į filtrą įdėkite 1 arb. š. cikorijos ir užpilkite verdančiu vandeniu; arba kartu maišykite su tirpia javų ar įprasta pupelių kava (papildomai įdėkite 1/2 arb. š. cikorijos į filtrą ir užpilkite verdančiu vandeniu).
Gardi ir vertinga kavos alternatyva, mūsų kraštuose geriama nuo 18 a. Gamtoje surinktos šaknys lėtai skrudinamos išlaikant skonines ir naudingąsias savybes.
Arbata, viduramžiais atkeliavusi į Europą iš Damasko, nuo seno žinomo kaip žinių, plieno ir rožių miesto – kvapni ir gardi vasaros prisiminimų paguoda.
Pagal išieškotą receptūrą gilės paruošiamos taip, kad įgautų prabangų, švelnų karamelės skonį su graikinių riešutų ir ruginės duonos natomis.
Žiemos jaukumui, Kalėdų ryto džiaugsmui, grįžtančios saulės laukimui – įmantraus skonio ir kvapo prieskoninė kava be kofeino šventiniam stalui ir prabangiai kasdienai.
Švelniai paskrudintos kiaulpienės, cikorijos, varnalėšos šaknys ir karamelinis miežių salyklas – išieškota, autentiška ir santūri lietuviška prabanga kavos puodelyje.
Aukštos kokybės kakava be jokių priedų – gardžiam gėrimui, šokoladui ar skanėstams gaminti.
Lietuvoje užaugintų, rankomis kruopščiai nuskintų ir kokybiškai išdžiovintų žiedynų arbata ilgos dienos vakarui.
Itin gardi ir vertinga įprastos kavos alternatyva, Lietuvoje vartojama nuo seno.
Vitamininga saldžiarūgštė arbata, mūsų kraštuose geriama nuo seno.
„Lebensbaum“ ekologiška malta klasikinė 100% arabikos kava „Gourmet“ yra harmoningo aromato ir skonio. Šiai kavai pagaminti naudojamos tik ekologiškos arabikos kavos pupelės iš Peru ir Ugandos kalnų. Daugiau nei 1000 metrų aukštyje, didelių medžių pavėsyje auginamos ir natūraliai apsaugotos nuo kaitrios saulės ekologiškos kavos pupelės lėtai noksta ir įgauna nepakartojamą aromatą. Kavos intensyvumas – 3 (iš 5).
„Lebensbaum“ jau nuo 1933 metų specializuojasi geriausių kavos rūšių skrudinime. Lėtai ir nedideliais kiekiais 233ºC temperatūroje 16 minučių (su pašildymu) skrudinant kavos pupeles atsiskleidžia nuostabus aromatas. Tuomet kava nesudeginama, neatsiranda kancerogeninių medžiagų ir nedirginamas skrandis. Palyginimui – skrudinant įprastą kavą temperetūra siekia 500–600ºC, vidutiniškai dvi tonos kavos pupelių skrudinamos apie 40 minučių.
„Lebensbaum“ kavamedžiai tradiciškai auginami tarp didelių medžių, teikiančių pavėsį. Tai saugo dirvožemį ir įvairiapusę ekosistemą. Gamintojai vietoje išsirenka aukščiausios kokybės žaliavą. Remiantis „Lebensbaum“ filosofija sukuriama ilgalaikė, sąžininga partnerystė ir pagrindas atsakingam elgesiui su gamta ir žmogumi.
Be dirbtinių kvapiųjų medžiagų.
Griežta kokybės kontrolė. Sąžininga partnerystė.
Gamybos procesas draugiškas klimatui.