Prekių sąrašas pagal prekės ženklą TRS

Aktyvūs filtrai

Aštrus Madraso kario mišinys TRS, 100g

2,10 €

Aštraus skonio kario milteliai – aromatinių prieskonių mišinys. Patiekalams jis suteikia auksinę spalvą ir turiningą aromatą. Atvežamas iš Madraso, esančio pietryčių Indijoje.
Ypač tinka ryžių ir makaronų patiekalams, taip pat galima naudoti vištienos ir mėsos patiekalams gardinti.

Geltonieji lęšiai (toor dal) TRS, 500g

4,65 €

„Toor“ lęšiai pripažinti vieni skaniausių ir sveikiausių lešių, nes juose yra daug skaidulų ir baltymų. Jų grūdai yra šiek tiek didesni nei Indijoje ir Pakistane žinomų mung lęšių. Jie dažnai naudojami troškiniams ar mėsos patiekalams gaminti. „Toor“ lęšiai yra gera bulvių, ryžių ar duonos alternatyva. Prieš ruošiant juos reikia pamirkyti apie 30 minučių.

- geras angliavandenių, baltymų, skaidulų ir riebalų šaltinis

- skanus švelnus riešutų skonis

- gausu įvairių mineralų, tokių kaip kalcis, kalis, magnis, geležis


Prieš naudojimą gerai pamirkykite vandenyje.


Gvazdikėliai TRS, 50 g

3,57 €

Džiovinti gvazdikėliai - ypač kvapnus prieskonis. Jie puikiai tinka ryžių patiekalams ar pyragams bei kitiems kepiniams pagardinti. Keletas gvazdikėlių suteiks jūsų patiekalui nuostabų skonį.

Naudokite ryžių patiekalams ar kepiniams paskaninti. Taip pat karštam vynui ar punšui gardinti.


Indiškosios garstyčios TRS, 100g

1,70 €

Aštraus skonio, kvepia riešutais, jų dedama praktiškai į visus patiekalus.

Naudojamos kaitinant riebaluose iki pradeda „sproginėti“ (pridenkine indą, kai jas kepinate). Iš visų prieskonių jos kepinamos ilgiausiai, todėl jas dėkite pirmas.

Juodgrūdės TRS, 100g

3,70 €

Juodgrūdės pasižymi išskirtiniu aromatu ir dažniausiai vartojamos miltiniuose kepiniuose (duona, blynai, paplotėliai ir kt.). Taip pat tinka pikuliams ir daržovių patiekalams pagardinti.

Kad juodgrūdės aromatas pilnai atsiskleistų, prieš dedant į patiekalą ji paskrudinama karštuose riebaluose. Jei nėra kitokių nurodymų, naudokite vieną šaukštelį juodgrūdės 3-4 porcijoms.


Kalendros TRS, 100g

2,80 €

Kalendra jūsų patiekalams suteiks pikantišką, šiek tiek Rytietišką skonį. Jai būdingas švelnus, savitas, šiltas aromatas ir saldokas, pikantiškas, vaisinis skonis. Maltos kalendros - pagrindinis kario mišinių ingredientas.


Dažniausiai prieš vartojant pakepinamos. Vartojamos mėsos, ryžių ir vegetariško maisto patiekalams, salotoms bei salotų užpilams gardinti, taip pat duonai bei pyragų įdarams gardinti.


Kardamonai TRS, 50g

7,50 €

Pasižymi saldžiu, aštroku skoniu ir sodriu aromatu, labai tinka ryžių patiekalams, saldumynams, užkandžiams, padažams.


Gamindami karį ar ryžius įdėkite į puodą 1-2 kardamonų ankštis. Kardamonų skonis ir aromatas paskanins patiekalą.


Kuminai TRS, 100g

4,10 €

Kuminas - tai salierinių šeimos augalas, išvaizda primenantis kmynus. Kuminai yra intensyvaus, stiproko, kartoko ir savito aromato prieskonis. Viena svarbiausių Garam masalos sudedamųjų dalių.


Lauro lapai TRS, 30g

2,99 €

Indijos lauro lapas yra aštraus ir kartaus skonio, tačiau jis visų pirma naudojamas dėl savo kvapo, o ne dėl skonio. Aromatiniai lapai naudojami troškiniuose su mėsa, sūriuose pyraguose, sriubose, juo taip pat gardinami žuvies patiekalai. Garam masala arba Goda masala prieskonių mišiniams naudokite maltus TRS lauro lapus.

Malti imbierai TRS, 100g

2,50 €

Kartu su kitais džiovintais prieskoniais tiks maistui pagardinti, galima panaudoti ir padažams sutirštinti.
Imbierų skonis kvapniai kartus ir aštrus, jaučiamas lengvas citrinų prieskonis. Puikiai tinka panaudoti vietoje šviežio imbiero.

Filtruoti pagal

Kaina

Kaina

  • 1,00 € - 8,00 €

Ši svetainė naudoja slapukus, kad užtikrintų geriausią patirtį mūsų svetainėje