Avinžirniai TRS, 500g

4,00 €
Su mokesčiais

TRS avinžirniai išvirti lieka tvirti, tačiau lengvai kramtosi. Patiekalams suteikia patrauklią spalvą ir riešutų skonį.

Kiekis

redeem
Už šį produktą lojalumo taškų nėra.


  Popieriniai Dovanų kuponai

10€, 20€ ir 50€ mūsų fizinėse „Sveikata“ parduotuvėse

  Lojalumo programa

Perkant prekes kaupkite taškus ir iškeiskite į kuponus.

  Nemokamas pristatymas

Perkant už 50€ ar daugiau

TRS avinžirniai išvirti lieka tvirti, tačiau lengvai kramtosi. Patiekalams suteikia patrauklią spalvą ir riešutų skonį.

Kilmės šalis: Kanada

Gamintojas: TRS Wholesale Co. LTD., UB24AX, Didžioji Britanija

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje.

Grynasis kiekis: 500 g

Energetinė vertė               1456kJ 364 kcal

Riebalai                            6 g -iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1 g

Angliavandeniai                61 g -iš kurių cukrų 11 g

Skaidulinės medžiagos      17 g

Baltymai                          19 g

Druska                            pėdsakas

8 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Avižos, 1kg ekologiškos

4,89 €

Ekologiški avižų grūdai – tinka virti, malti, dėti į kepinius.

Avižos mityboje labiausiai vertinamos dėl žmogaus organizmui reikšmingų skaidulinių medžiagų. Avižos yra lengvo, švelnaus skonio, suteikia sotumo jausmą.

Prieš verdant pamirkyti (geriausia užmerkti iš vakaro), virti apie 40 min.

Patarimas pusryčiams: Grūdus iš vakaro nuplaukite ir nakčiai užmerkite vandenyje santykiu 1:2. Ryte pavirkite kelias minutes ir apdenkite puodą rankšluosčiu, kad stovėtų šiltai. Po 20–30 minučių jau galima valgyti. Kartais (ypač jei laikoma trumpiau) reikia nupilti vandens perteklių. Paskaninkite druska ir mėgstamais aliejais. Žinoma, grūdai nesuverda iki košės. Jie būna nesulipę vieni su kitais, kramtyti tikrai yra ką. Atminkime, kad pilno grūdo kviečiai ar nešlifuoti ryžiai niekada nesuverda taip, kaip šlifuoti ar nepilno grūdo.

Sertifikatas: AT-BIO-301, ES žemės ūkis

Ekologiškos Miežinės Kruopos 500g

1,95 €

Miežiai - pati seniausia žmonių auginama grūdinė kultūra. Tai puikus vitaminų ir mineralinių medžiagų šaltinis. Miežiuose yra praktiškai visų B grupės vitaminų, taip pat - vitamino A, D, E, PP.  Ši grūdinė kultūra pasižymi kalcio, cinko, mangano, geležies, fosforo, jodo, magnio gausa. Maždaug 6 % miežių sudaro ląsteliena, todėl virškinimo sistemai jie yra labai naudingi. Miežinė košė yra puikus energijos užtaisas visai dienai.

Skaldytos spindulinės pupuolės be luobelių...

4,74 €

Mung Dalas - smulkios, geltonos pailgos pupuolės,kurios išgaunamos iš Mung pupuolių (jas suskaldžius ir nušlifavus). Jos yra švelnaus skonio, lengvai įsisavinamos, tinka visai šeimai - ir vaikams ir senjorams. Išvaizda panašūs į geltonuosius lęšius, puikiai "sugeria" aštrius prieskonius, puikiai tinka gaminant įvairius Dalus. Tai viena pagrindinių Azijos virtuvės (ypač vegetariškosios) sudedamųjų dalių.


Geltonieji lęšiai (toor dal) TRS, 500g

4,30 €

„Toor“ lęšiai pripažinti vieni skaniausių ir sveikiausių lešių, nes juose yra daug skaidulų ir baltymų. Jų grūdai yra šiek tiek didesni nei Indijoje ir Pakistane žinomų mung lęšių. Jie dažnai naudojami troškiniams ar mėsos patiekalams gaminti. „Toor“ lęšiai yra gera bulvių, ryžių ar duonos alternatyva. Prieš ruošiant juos reikia pamirkyti apie 30 minučių.

- geras angliavandenių, baltymų, skaidulų ir riebalų šaltinis

- skanus švelnus riešutų skonis

- gausu įvairių mineralų, tokių kaip kalcis, kalis, magnis, geležis


Prieš naudojimą gerai pamirkykite vandenyje.


Ekologiškos Perlinės Kruopos 500g

1,95 €

Perlinės kruopos - tai viena iš populiariausių kruopų formų pasaulyje, gaminamos iš pilno grūdo, nelukštentų miežių grūdų. Tokios pilno grūdo kruopos yra puikus maistinių skaidulų ir kitų svarbių maistinių medžiagų šaltinis, priešingai nei rafinuoti (perdirbti) ar dirbtinai praturtinti maisto produktai. Perlinėse kruopose gausu mineralinių medžiagų, tarp kurių yra kalio, kalcio bei magnio.

Ekologiški Rudi Basmati Ryžiai 500g

3,99 €

Sakoma, kad rudieji Basmati ryžiai yra geriausias maistas Žemėje. Rudieji ryžiai yra mažiau apdirbti nei baltieji. Jie verda ilgiau ir turi daugiau skaidulų, reguliuojančių virškinimo sistemą. Išvirti itin tinkami įvairiems troškiniams, plovui, o pagardinti kario prieskoniais - rytietiškiems patiekalams.

Ši svetainė naudoja slapukus, kad užtikrintų geriausią patirtį mūsų svetainėje