

Nevalytos avižos, tinka nuovirus gaminti , daiginti.
10€, 20€ ir 50€ mūsų fizinėse „Sveikata“ parduotuvėse
Perkant prekes kaupkite taškus ir iškeiskite į kuponus.
Perkant už 50€ ar daugiau
Kilmės šalis |
Lietuva |
---|---|
Alergenai |
Sudėtyje yra: glitimo turinčių javų |
Laikymo sąlygos |
Sausoje, vėsioje, gerai vėdinamoje vietoje. |
Naudojimo būdas: 100 avižų grūdų, užpilama 1000 ml vandens ir verdama 1,5-2 val. Perkošti, gerti nedideliais kiekiais visos dienos metu, 30 minučių prieš maistą. Naudojama kursais po 21 dieną su 7-14 dienų pertraukomis.Naudojimo trukmė – 3 kursai.
Verdant nuovirą labai naudinga įdėti po šaukštą džiovintų šermukšnių, erškėčių uogų, kitų džiovintų vaisių.
Kilmės šalis: Lietuva
Šis produktas ne tik ypač vertingas, bet ir lengvai virškinamas. Jame itin mažai glitimo, todėl alergijos labai retos. Kynvą galima valgyti kaip karštą košę - su prieskoniais arba saldžią su pienu (kokosų, sojų ar migdolų pienu), riešutais ar vaisiais; šaltą su pupelėmis, moliūgų sėklomis ir žalumynais kaip salotas, dėti į sriubas ir troškinius, daigintas barstyti ant įvairių patiekalų.
„Toor“ lęšiai pripažinti vieni skaniausių ir sveikiausių lešių, nes juose yra daug skaidulų ir baltymų. Jų grūdai yra šiek tiek didesni nei Indijoje ir Pakistane žinomų mung lęšių. Jie dažnai naudojami troškiniams ar mėsos patiekalams gaminti. „Toor“ lęšiai yra gera bulvių, ryžių ar duonos alternatyva. Prieš ruošiant juos reikia pamirkyti apie 30 minučių.
- geras angliavandenių, baltymų, skaidulų ir riebalų šaltinis
- skanus švelnus riešutų skonis
- gausu įvairių mineralų, tokių kaip kalcis, kalis, magnis, geležis
Prieš naudojimą gerai pamirkykite vandenyje.
Natūralus dietinis produktas, turintis daugybę svarbių mikroelementų, vitaminų ir maistinių medžiagų. Tai idealus produktas organizmo valymui. Grikiai neturi glitimo.
Perlinės kruopos - tai viena iš populiariausių kruopų formų pasaulyje, gaminamos iš pilno grūdo, nelukštentų miežių grūdų. Tokios pilno grūdo kruopos yra puikus maistinių skaidulų ir kitų svarbių maistinių medžiagų šaltinis, priešingai nei rafinuoti (perdirbti) ar dirbtinai praturtinti maisto produktai. Perlinėse kruopose gausu mineralinių medžiagų, tarp kurių yra kalio, kalcio bei magnio.
Sorų kruopose gausu nepakeičiamų amino rūgščių, kurios yra pagrindinė medžiaga mūsų raumenims bei odos ląstelėms. Iš sorų verdamos košės ir sriubos, kepami naminiai gaminiai. Tai puikus dietinis produktas, kurio prieš gaminant nepamirškite perplauti vandeniu! Grūdai tinkami ir daiginimui.
Mung Dalas - smulkios, geltonos pailgos pupuolės,kurios išgaunamos iš Mung pupuolių (jas suskaldžius ir nušlifavus). Jos yra švelnaus skonio, lengvai įsisavinamos, tinka visai šeimai - ir vaikams ir senjorams. Išvaizda panašūs į geltonuosius lęšius, puikiai "sugeria" aštrius prieskonius, puikiai tinka gaminant įvairius Dalus. Tai viena pagrindinių Azijos virtuvės (ypač vegetariškosios) sudedamųjų dalių.
Ekologiški avižų grūdai - tinka virti, malti, dėti į kepinius. Avižos mityboje labiausiai vertinamos dėl žmogaus organizmui reikšmingų skaidulinių medžiagų. Avižos yra lengvo, švelnaus skonio, suteikia sotumo jausmą.
TRS avinžirniai išvirti lieka tvirti, tačiau lengvai kramtosi. Patiekalams suteikia patrauklią spalvą ir riešutų skonį.
Ši svetainė naudoja slapukus, kad užtikrintų geriausią patirtį mūsų svetainėje