Neaktyvių maistinių mielių dribsniai „Engevita“ – vitaminu D, B grupės vitaminais ir cinku turtingas maisto pagardas su riešutų ir sūrio skonio užuominomis. Turi itin daug vitaminų D, B1, B2, B3, B5, B6, B12, folio rūgšties ir cinko. Vitaminas D padeda palaikyti normalią kaulų ir dantų būklę, normalią raumenų funkciją ir normalią imuninės sistemos veiklą. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.
„Engevita“ maistinės mielės – tai natūralus produktas – mielės Saccharomyces Cerevisiae, išaugintos išvalytoje praturtintoje melasoje, atidžiai kontroliuojant sąlygas. Tai garantuoja, kad jose nėra grybelinių mielių Candida albicans. Šios „Engevita“ mielės skiriasi nuo kitų tuo, kad jose yra pridėta mielių, kuriose dėl veikimo ultravioletiniais spinduliais susidarė vitaminas D. Į šį produktą nėra papildomai pridėta vitamino D.
Be glitimo. Tinkamas veganams. Be dirbtinių konservantų, dažiklių, kvapiųjų medžiagų ir GMO.
Puikus pagardas makaronams, sriuboms, troškiniams, garnyrams, salotoms, daržovių patiekalams, sausiems pusryčiams. Galima įdėti į kokteilius ir vaisių bei daržovių sultis. Dėl puikaus skonio „Engevita“ mieles galima naudoti ir vienas – ištirpintas vandenyje, piene ar sultyse.
Naudojimas. Kad nežūtų vitaminai, nekaitinkite aukštesnėje nei 100ºC temperatūroje! Porcija yra 3 arbatiniai šaukšteliai, t.y. 5 g = 5 μg vitamino D. Laikyti sausoje, vėsioje vietoje, sandarioje pakuotėje.