


Maisto papildas.
Vienoje kapsulėje – 5 milijardai Saccharomyces cerevisiae boulardii.
Saccharomyces cerevisiae boulardii yra aktyvus į mieles panašus mikroorganizmas.
Liaudiškai ši mieliagrybių rūšis dar vadinama „probiotikais“ arba „gerosiomis bakterijomis“, tačiau Saccharomyces cerevisiae boulardii nėra bakterija, kadangi jo pagrindą sudaro ne bakterijos, o mielės.
10€, 20€ ir 50€ mūsų fizinėse „Sveikata“ parduotuvėse
Perkant prekes kaupkite taškus ir iškeiskite į kuponus.
Perkant už 50€ ar daugiau
ECOSH – Estijos maisto papildų gamintojas, siekiantis gaminti kuo natūralesnius, kokybiškus ir efektyvius maisto papildus. Naudojamos vegetarinės, augalinės kilmės kapsulės, maisto papildai yra be konservantų, dauguma tinkami vegetarams. (ši pastraipa tik didmenos klientams)
BOULARDII (Saccharomyces cerevisiae boulardii) yra aktyvus, į mieles panašus mikroorganizmas, išgautas iš atogrąžų vaisių (ličių ir mangostaninių garcinijų) žievės.
Nuo kokių susirgimų padeda Boulardii?
– burnos, nosiaryklės, gerklės (angina), ryklės, stemplės ir bronchų gleivinės uždegimai
– skrandžio opoms, gastritui ir rėmeniui
– jei esama plonosios ir storosios žarnos (kolitas) gleivinės pažeidimų
– jei sudirgusi storoji žarna
– helikobakterijų ir Krono ligos atveju
– jei ūmiai viduriuojama (salmonelės, rotavirusas, viduriavimas)
– jei užkietėjo viduriai
– jei sergama Laimo liga
– vartojant kortizoną ir antibiotikus arba baigus jų kursą
– esant negalavimams, kuriuos sukelia vakcina ar spindulinė terapija
– kūdikiams pilvo dieglių atveju
Kaip vartoti Boulardii?
Suaugusiems:
1–2 kapsules per dieną vakare prieš miegą nevalgius, užgeriant puse stiklinės kambario temperatūros vandens. Dozę galima didinti priklausomai nuo susirgimo sudėtingumo. Pavyzdžiui, storosios žarnos uždegimo atveju dozę galima didinti iki 4–6 kapsulių, nes Boulardii (saccharomyces cerevisiae boulardii) milteliai gydo visas kitas organizmo gleivines, kol pasiekia storąją žarną.
SVARBU! Jei sergama skrandžio, žarnyno ir tiesiosios žarnos gleivinės uždegimu, kapsulę reikia nuryti.
SVARBU! Sergant gerklės (angina) ar burnos uždegimu, Boulardii miltelius išberti iš kapsulės, suberti po liežuviu ir vartoti 1 kapsulę kas valandą tol, kol simptomai aktyvūs.
Vaikams iki 12 metų amžiaus:
1 kapsulė per dieną vakare prieš miegą nevalgius, užgeriant puse stiklinės kambario temperatūros vandens. Vaikams, kurie dažnai serga nosies-gerklės-ausų uždegimais, kapsulę atidaryti ir išberti miltelius tiesiai ant burnos gleivinės, o dalį miltelių laikyti po liežuviu. Jie gydo burnos, gerklės (angina), stemplės ir bronchų gleivinę.
SVARBU! Boulardii (saccharomyces cerevisiae boulardii) naudojimo laikotarpiu rekomenduojama sumažinti ar iš viso nevartoti cukraus ir gaminių su mielėmis, nes tai gali suaktyvinti candida plitimą. Pats Boulardii vartojimas neskatina Candida albicans plitimo, bet ir neužkerta kelio jo plitimui.
1 kapsulė
Saccharomyces cerevisiae boulardii 250 mg, 5mlrd. KSV*
*KSV – kolonijas sudarantys vienetai
Sudedamosios dalys: ryžių miltai, 5x10E9 KSV* Saccharomyces cerevisiae boulardii, pululanas (vegetariškas, augalinės kilmės kapsulės apvalkalas).
*KSV – kolonijas sudarantys vienetai
Maisto papildas yra be konservantų ir GMO. Tinka ir vegetarams.
Vartojimas: po 1 kapsulę per dieną 20-30 min. prieš valgį, užsigeriant vandeniu.
Svarbu! Produkto naudojimo laikotarpiu rekomenduojama sumažinti ar apskritai nutraukti cukraus ir gaminių su mielėmis vartojimą.
Įspėjimai: Nevartoti su labai karštais gėrimais ar maistu. Nevartoti su priešgrybeliniais vaistais. Esant nusilpusiam imunitetui, nėščioms ir maitinančioms moterims dėl maisto papildo vartojimo pasitarti su gydytoju. Maisto papildas nėra maisto pakaitalas. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Neviršykite nustatytos rekomenduojamos dienos dozės.
Produkto naudojimo laikotarpiu rekomenduojama sumažinti ar apskritai nutraukti cukraus ir gaminių su mielėmis vartojimą.
Produkto kiekis: grynasis kiekis 25 g, 40 vegetarinių kapsulių.
Laikymas: Laikyti sausoje, tamsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, ne aukštesnėje kaip 25°C temperatūroje.
Gamintojas: Ecosh Life OÜ, Kukermiidi 4, Talinas, Estija.
Platintojas: Ecosh UAB, Galinės g. 1, Galinė, Vilniaus r., Lietuva.
Produktas pagamintas laikantis Europos Sąjungos maisto higienos reglamento ES 852/2004, tarptautinio maisto saugos standarto ISO 22000:2018 ir RVASVT principų.