Ekologiškas avižų raugas – 330ml
- Didelė gyvų bakterijų įvairovė
- Skaidulų šaltinis
- Be pridėtinio cukraus, be konservantų
- Be glitimo, be laktozės
- Nepasterizuotas, nealkoholinis
- Tinka veganams
Tai natūrali Mastikinės pistacijos medžio derva (Pistatia lentiscus), kuri išgaunama iš Mastikinės pistacijos medžio, visžalio krūmo, priklausančio pistacijų šeimai, ir augančio Viduržemio jūros regiono, nedidelėje Graikijos saloje Chijo ( Chios ).
10€, 20€ ir 50€ mūsų fizinėse „Sveikata“ parduotuvėse
Perkant prekes kaupkite taškus ir iškeiskite į kuponus.
Perkant už 50€ ar daugiau
Chios Mastika nuo senų laikų yra žinoma ir taikoma kaip efektyvi natūrali priemonė, esant žarnyno skausmams, virškinimo sutrikimams, gastritui, opaligei, Helicobacter pylori, Krono ligai.
Naudojama gali padėti, kai:
1.Pernelyg didelis bakterijų (Staphylococcus aureus, Salmonellaenteritidis, Escherichia coli, Candida parapsilosis, Candiada albicans ir kt.) ir grybelinių infekcijų augimas virškinimo trakte (turi antiseptinio, antibakterinio ir priešgrybelinio poveikio)
2.Reikia palaikyti storosios žarnos darbą
3.Pernelyg didelis Helicobacter (H.) augimas
4.Rėmuo (refliuksas)
5.Pilvo skausmai ir skrandžio uždegimas
6.Skrandžio ir dvylikapirštės žarnos opos
7.Aterosklerozė
8.Aukštas kraujospūdis
9.Stemplės erozijos
10.Gerklės skausmas
Sudedamosios dalys: Mastikinės pistacijos (Pistacia lentiscus var.chia) medžio derva, glajinė medžiaga hipromeliozė.
3 kapsulėse yra: RMV*, % Mastiha 1050 mg**
* RMV referencinė maistinė vertė
** RMV nenustatyta.
Vartojimas: vartoti po 2 kapsules per dieną prieš pusryčius ir prieš miegą užsigeriant vandeniu ar sultimis 2-3 mėn. arba naudoti taip, kaip nurodė Jūsų gydytojas.
Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.
Laikymo sąlygos: laikyti uždarytą pakuotę sausoje, tamsioje vietoje.
Gamintojas: Chios Mastiha Growers Association, Mediterra S.A. Kallimasia Chios 82131, Graikija
Maisto papildas.
IMUNITETUI. VIRŠKINIMUI. ŠIRDŽIAI. OKSIDACINEI PAŽAIDAI.*
ECOSH Kids maisto papildo sudėtyje – erškėtuogių, šaltalankių, mėlynių ir juodųjų serbentų uogų milteliai.
Čiavanprašas – aštraus skonio džemas, tradicinis ajurvedinis augalų mišinys, pagamintas pagal autentišką receptą net iš 43 ingredientų.
Čiavanprašas – Chayavanprasha – vienas garsiausių ajurvedinių produktų. Jo pavadinimas siejamas su išminčiaus asketo Chayavan vardu. Išminčius meditavo miške po medžiu, kai ant jo nugriuvo užrištomis akimis slėpynių žaidžianti karaliaus dukra. Ji nesuprato, kad tai svetimas žmogus ir papuošė jam plaukus gėlių vainiku. Po tokio nepatogaus įvykio karalius pareikalavo, kad senasis išminčius vestų jo dukterį (pagal tradiciją moterį gali paliesti tik vienas vyras jos gyvenime). Išminčius sukūrė čiavanprašo mišinį ir du mėnesius valgė tik jį. Taip jis atgavo jaunystę ir seksualinį gyvybingumą.
Tradicinis čiavanprašas gaminamas iš vieno seniausių Žemėje žinomų vaisų agrastinio lapainio (amalaki, amla; lot. Emblica officinalis, Phyllanthus emblica) ir maždaug dar 30-50 augalų. Pirmasis žinomas užrašytas čiavanprašo receptas randamas daugiau nei 2000 m. senumo ajurvedos tekstuose.
Čiavanprašą rekomenduojama vartoti po 1-2 arbatinius šaukštelius (5-10 g) prieš pusryčius ir prieš miegą. Galima valgyti užsigeriant vandeniu, pienu ar sultimis arba vartoti kaip gėrimą, ištirpdžius jį skystyje; arba tepti ant duonos. Geriausia gerti kartu su šiltu pienu, nes taip organizmas jį lengviausiai įsisavina.
ES sveikatos institucijos nerekomenduoja vartoti čiavanprašo sergantiems diabetu, turintiems viršsvorio, vaikams, nėščiosioms ir maitinančioms. Ajurvedoje šio produkto apribojimai vaikams ir maitinančioms netaikomi. Reikia turėti omenyje, kad džemo skonis aštrokas ir specifinis.
Laikyti vėsioje sausoje vietoje. Atidarytą suvartoti per 10 savaičių.
„Zenyth“ maisto papildas – astaksantinas iš mikrodumblių Haematococcus pluvialis. Sudėtyje nėra laktozės, glitimo, sojų, riebalų rūgščių magnio druskų, saldiklių.
Astaksantinas - maisto papildas prieš senėjimą – tai galingas natūralus karotenoidas, dažnai vadinamas „karotenoidų karaliumi“ dėl savo itin stiprių antioksidacinių savybių. yra daugiau nei 65 kartus stipresnis nei Vitaminas C ir 50 kartų stipresnis nei Vitaminas E.
Astaksantinas, dėl savo struktūros, užtikrina unikalią ląstelės membranos apsaugą nuo oksidacinio streso bei apsaugo ląstelės membraną iš abiejų pusių (ir vandens, ir riebalų), priešingai nei dauguma antioksidantų, kurie veikia vidinėje (vitaminas E ir beta karotenas) arba išorinėje (vitaminas C) membranos pusėje.
100 % vaisiakūnių ekstraktas, auginamas Qingyuan provincijoje, natūraliomis sąlygomis ant ryžių ir medžio drožlių. Išgaunamas karštu vandeniu (ekstrakto santykis iki 10:1), kad išsiskirtų ir susidarytų polisacharidai, įskaitant beta gliukanus. Beta gliukanų ne mažiau kaip 30 %.
Maria Treben meškinio česnako tinktūra – natūralus organizmo energijos šaltinis!
Pagal Maria Treben receptą
Grynasis kiekis 100ml
Laikyti šaltai, be konservantų.
Pagaminta: Ihrlich Kräuter GmbH, Vokietija.
Margainio sėklose gausu naudingųjų medžiagų, kurios teikia didelę naudą organizmui. Gerina kepenų veiklą. Tikrojo margainio sėklų vartojimas gali padėti valdyti įvairias kepenų ligas, įskaitant virusinį hepatitą, alkoholinį kepenų suriebėjimą, kepenų vėžį ir kitus kepenų pažeidimus, sukeltus vaistų ar toksinų, padeda kepenims greičiau regeneruotis.Turi daug baltymų. Baltymai padeda palaikyti raumenų masės augimą, išsaugoti raumenų masę ir palaikyti normalią kaulų būklę.
Ši svetainė naudoja slapukus, kad užtikrintų geriausią patirtį mūsų svetainėje