„Lebensbaum“ ekologiška malta klasikinė 100% arabikos kava „Gourmet“ yra harmoningo aromato ir skonio. Šiai kavai pagaminti naudojamos tik ekologiškos arabikos kavos pupelės iš Peru ir Ugandos kalnų. Daugiau nei 1000 metrų aukštyje, didelių medžių pavėsyje auginamos ir natūraliai apsaugotos nuo kaitrios saulės ekologiškos kavos pupelės lėtai noksta ir įgauna nepakartojamą aromatą. Kavos intensyvumas – 3 (iš 5).
„Lebensbaum“ jau nuo 1933 metų specializuojasi geriausių kavos rūšių skrudinime. Lėtai ir nedideliais kiekiais 233ºC temperatūroje 16 minučių (su pašildymu) skrudinant kavos pupeles atsiskleidžia nuostabus aromatas. Tuomet kava nesudeginama, neatsiranda kancerogeninių medžiagų ir nedirginamas skrandis. Palyginimui – skrudinant įprastą kavą temperetūra siekia 500–600ºC, vidutiniškai dvi tonos kavos pupelių skrudinamos apie 40 minučių.
„Lebensbaum“ kavamedžiai tradiciškai auginami tarp didelių medžių, teikiančių pavėsį. Tai saugo dirvožemį ir įvairiapusę ekosistemą. Gamintojai vietoje išsirenka aukščiausios kokybės žaliavą. Remiantis „Lebensbaum“ filosofija sukuriama ilgalaikė, sąžininga partnerystė ir pagrindas atsakingam elgesiui su gamta ir žmogumi.
Be dirbtinių kvapiųjų medžiagų.
Griežta kokybės kontrolė. Sąžininga partnerystė.
Gamybos procesas draugiškas klimatui.