Prekių sąrašas pagal prekės ženklą Alce Nero

Aktyvūs filtrai

Makaronai FUSILLI be glitimo, 250g ekologiški

3,50 €

Spiralės formos „Alce Nero“ ekologiški makaronai FUSILLI be glitimo yra pagaminti iš Italijoje užaugintų kukurūzų ir ryžių miltų.

Paruošimas: 100 g makaronų reikės 1 l vandens. Užvirus vandeniui įpilti 10 g druskos. Virti 8-11 min.

Laikyti vėsioje sausoje vietoje.

Sertifikuotas ekologiškas produktas.
Sertifikato nr. žr. ant pakuotės.

Sertifikatas: IT-BIO-009, ES žemės ūkis

Makaronai SPAGHETTI be glitimo, 250g ekologiški

3,50 €

„Alce Nero“ ekologiški makaronai SPAGHETTI be glitimo yra pagaminti iš Italijoje užaugintų kukurūzų ir ryžių miltų.

Paruošimas: 100 g makaronų reikės 1 l vandens. Užvirus vandeniui įpilti 10 g druskos. Virti 8-10 min.

Laikyti vėsioje sausoje vietoje.

Sertifikuotas ekologiškas produktas.
Sertifikato nr. žr. ant pakuotės.

Sertifikatas: IT-BIO-009, ES žemės ūkis

Tirpus miežių gėrimas su cikorijomis, 125g...

5,39 €

„Alce Nero“ ekologiškas tirpus miežių gėrimas su cikorijomis – puikus pasirinkimas prie pusryčių ar bet kuriam dienos metui. Be kofeino, skani alternatyva kavai. Pagaminta 100% iš itališkų miežių. Tinka ir vaikams.

Paruošimas: 2 arb. š. gėrimo miltelių puodeliui karšto pieno ar vandens. Pagal skonį saldinti medumi arba cukrumi. Galima paruošti ir šaltą gėrimą.

Laikyti sandarioje pakuotėje, sausoje, vėsioje vietoje.

Sertifikuotas ekologiškas produktas.
Sertifikato nr. žr. ant pakuotės.

Sertifikatas: IT-BIO-007, ES/ne ES žemės ūkis

Ypač tyras alyvuogių aliejus su česnakais,...

8,99 €

„Alce Nero“ ekologiškas ypač tyras alyvuogių aliejus su česnakais.
Šalto spaudimo. Alyvuogės yra spaudžiamos kartu su česnakais, tokiu būdu kvapai susimaišo ir gaunamas nuostabiai aromatingas aliejus. Idealiai tinka gardinti mėsos ir žuvies patiekalus, salotas.

Sertifikatas: IT-BIO-006, ES žemės ūkis

Filtruoti pagal

Selections

Selections

Kaina

Kaina

  • 3,00 € - 9,00 €

Sudėtis

Sudėtis

Ši svetainė naudoja slapukus, kad užtikrintų geriausią patirtį mūsų svetainėje