- −25%
AGNA spiced- Fermentuotos Burokėlių Sultys Su...
Agna spiced- gyvos gilios fermentacijos burokėlių sultys, kurių puikų saldžiarūgštį skonį praturtina gvazdikėlio, cinamono, kardamono ir kitų prieskonių aromatai.
Unikalaus ir subtilaus skonio fermentuotas salierų gėrimas – prisotintas gerųjų bakterijų .
10€, 20€ ir 50€ mūsų fizinėse „Sveikata“ parduotuvėse
Perkant prekes kaupkite taškus ir iškeiskite į kuponus.
Perkant už 50€ ar daugiau
Fermentuotas Salierų gėrimas yra prisotintas gerosiomis bakterijomis, fermentais,
vertingomis organinėmis rūgštimis, nepasterizuotas be GMO ir laktozės.
Šį gėrimą lengva įsimylėti nuo pirmo šaukšto. Gerųjų bakterijų gaminamų rūgščių skonį puikiai papildo vos juntamas salierų sūrumas. Koncentruoto gėrimo šaukštas tobulai tinka šviežių daržovių salotoms, sriuboms, troškiniams pagardinti vietoje citrinos sulčių.
Gėrimams nedidelis kiekis Saliero suteikia savitą unikalų prieskonį.
Sudedamosios dalys:
nepasterizuotos salierų šaknies sultys 25% ir avižų raugas (geriamas vanduo, avižos, biologiškai aktyvių gerųjų bakterijų kultūros: Lactobacillus gasseri, Lactobacillus acidophilus 2štamai, Lactobacillus brevis, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus casei, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus helveticus, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus lactis, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium lactis 2štamai, Bifidobacterium breve, Propionibacterium freudenreichii shermanii, Propionibacterium freudenreichii globosum, Lactococcus lactis cremoris, Lactococcus lactis diacetylactis, Leuconostoc mesenteroides cremoris, Streptococcus thermophilus, Bacillus coagulans, Bacillus subtilis) .
Geriausios iki: žiūrėti ant pakuotės.
Grynasis kiekis: 750 ml
Maistingumas 100 g produkto energinė vertė, kJ/kcal – 99/ 23, riebalų/sočiųjų riebalų rūgščių, g – 0,2/0,04, angliavandenių/iš jų cukrų, g – 4,1/ 0,9, baltymų, g – 0,6g, druska, g 0,95.