- −25%
Ekologiškos raugintos burokėlių sultys – 1000 ml
- Ekologiški burokėliai ir salierai
- Pagamintas iš 95% burokėlių sulčių
- Didelė gyvų bakterijų įvairovė
- Be pridėtinio cukraus
- Nepasterizuotas, be konservantų
- Tinkamas veganams
Agna- tai ne paprastos raugintos sultys. Tai gilios fermentacijos nepasterizuotos burokėlių sultys, prisotintos gyvų gerųjų bakterijų ( virš 10 devintame KSV/g), kurių dienos norma iki 50ml. Puikaus saldžiarūgščio skonio. Geriant rekomenduojame skiesti. Iš fermentuotų burokėlių organizmas gali įsisavinti žymiai daugiau maistinių medžiagų nei valgant daržovę įprastai.
10€, 20€ ir 50€ mūsų fizinėse „Sveikata“ parduotuvėse
Perkant prekes kaupkite taškus ir iškeiskite į kuponus.
Perkant už 50€ ar daugiau
Gilios fermentacijos burokėlių sultys yra prisotintos gerosiomis bakterijomis, fermentais, vertingomis organinėmis rūgštimis, nepasterizuotos, koncentruotos, veganiškos, be GMO ir laktozės.
Sudedamosios dalys:
100 proc. šviežiai spaustos nepasterizuotos burokėlių sultys, raugas (avižos, biologiškai aktyvių gerųjų bakterijų kultūros: Lactobacillus acidophilus 2štamai, Lactobacillus brevis, Lactobacillus gasseri, Lactobacillus plantarum,Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus casei, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus helveticus, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus lactis, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium lactis 2štamai, Bifidobacterium breve, Propionibacterium freudenreichii shermanii, Propionibacterium freudenreichii globosum, Lactococcus lactis cremoris, Lactococcus lactis diacetylactis, Leuconostoc mesenteroides cremoris, Streptococcus thermophilus, Bacillus coagulans, Bacillus subtilis).
Geriausios iki: žiūrėti ant pakuotės.
Grynasis kiekis: 330 ml
Maistingumas 100 g produkto: energinė vertė, kJ/kcal – 109/ 26, riebalų/sočiųjų riebalų rūgščių, g – 0,1/0,025, angliavandenių/iš jų cukrų, g – 5,3/ 1,2, baltymų, g – 1,0, druska, g – 0,36.
Jei nežinote kokiu pavidalu kanapės naudingiausios, atsakysime – fermentuotos! Su šalaviju tai išvis puiku! Išbandykite..
Premium klasės fermentuotas produktas – jūsų „premium” klasės pietums!
Fermentuotas avižų gėrimas – kaip ir visi fermentuoti produktai yra rūgštus, tačiau pasižymi avižų neutralumu, todėl puikiai tinka pagardinti tiek patiekalus, tiek gėrimus, nes nepakeičia jų skonio. Šis koncentruotas gėrimas gali papildyti mitybą gerosiomis bakterijomis, fermentais ir organinėmis rūgštimis.
Pati tikriausia ekologiška kava. Tik fermentuota. Sveikiausioje savo versijoje – su gyvomis bakterijomis!
Premium klasės fermentuotas produktas – jūsų „premium” klasės pietums!
Ši svetainė naudoja slapukus, kad užtikrintų geriausią patirtį mūsų svetainėje