

„Lebensbaum“ švelnaus, saldoko skonio ekologiškas Ceilono cinamonas, gaunamas iš Ceylanicum cinamono medžio žievės. Tinka gardinti saldžiuosius patiekalus, salotas, arabiškus patiekalus ir kt. Užauginta Madagaskare/Šri Lankoje.
Be dirbtinių kvapiųjų medžiagų.
Griežta kokybės kontrolė. Sąžininga partnerystė.
Gamybos procesas draugiškas klimatui.
10€, 20€ ir 50€ mūsų fizinėse „Sveikata“ parduotuvėse
Perkant prekes kaupkite taškus ir iškeiskite į kuponus.
Perkant už 50€ ar daugiau
Švelnaus skonio kario milteliai – aromatinių prieskonių mišinys. Patiekalams jis suteikia auksinę spalvą ir turiningą aromatą. Atvežamas iš Madraso, esančio pietryčių Indijoje.
Ypač tinka ryžių ir makaronų patiekalams, taip pat galima naudoti vištienos ir mėsos patiekalams gardinti.
Džiovinti gvazdikėliai - ypač kvapnus prieskonis. Jie puikiai tinka ryžių patiekalams ar pyragams bei kitiems kepiniams pagardinti. Keletas gvazdikėlių suteiks jūsų patiekalui nuostabų skonį.
Naudokite ryžių patiekalams ar kepiniams paskaninti. Taip pat karštam vynui ar punšui gardinti.
Kepimo milteliai yra sodos ir rūgšties bei krakmolo mišinys. Jų sudėtyje esant rūgštis pati neutralizuoja nemalonų natrio bikarbonato poskonį, dėl to nebūtina papildomai dėti rūgščių produktų, kaip kepant vien tik su soda. Kepimo milteliai tiks maišant tešlą su pienu ar vandeniu. Dažniausiai naudojami pyragaičiams, tortų pagrindams, sausainiams, trapiai tešlai ir kitiems kepiniams ruošti.
Grynasis kiekis: 30g
LT-EKO-001
Aštraus skonio, kvepia riešutais, jų dedama praktiškai į visus patiekalus.
Naudojamos kaitinant riebaluose iki pradeda „sproginėti“ (pridenkine indą, kai jas kepinate). Iš visų prieskonių jos kepinamos ilgiausiai, todėl jas dėkite pirmas.
Pasižymi saldžiu saldymedžių skoniu ir patraukliu aromatu, kuris sustiprėja juos sausai pakepinus. Galima juos kramtyti po valgio, tai pagerina virškinimą ir suteikia šviežumo pojūtį burnoje.
Juodgrūdės pasižymi išskirtiniu aromatu ir dažniausiai vartojamos miltiniuose kepiniuose (duona, blynai, paplotėliai ir kt.). Taip pat tinka pikuliams ir daržovių patiekalams pagardinti.
Kad juodgrūdės aromatas pilnai atsiskleistų, prieš dedant į patiekalą ji paskrudinama karštuose riebaluose. Jei nėra kitokių nurodymų, naudokite vieną šaukštelį juodgrūdės 3-4 porcijoms.
„Lebensbaum“ ekologiška malta ciberžolė tinka ryžių patiekalams, paukštienai, troškiniams, marinatams ir kitiems patiekalams gardinti. Šie ekologiški prieskoniai maistui suteikia šilto aromato ir geltoną spalvą. Ciberžolė Indijoje žinoma jau daugiau nei 4000 metų ir yra pagrindinis kario miltelių ingredientas.
Be dirbtinių kvapiųjų medžiagų. Aromatą išsauganti pakuotė.
Griežta kokybės kontrolė. Sąžininga partnerystė.
Gamybos procesas draugiškas klimatui.
Ciberžolė (kurkuma) patiekalams suteikia nuostabų, šiltą aromatą ir gražią, gelsvą spalvą. Tai pagrindinis kario mišinių ingredientas.
Labai tinka ankštiniams, ryžių ir daržovių patiekalams pagardinti.
Ši svetainė naudoja slapukus, kad užtikrintų geriausią patirtį mūsų svetainėje