

100% kanadietiškas ekologiškas klevų sirupas VERTMONT – desertas ne tik liežuviui, bet visam organizmui. Pavasarinio derliaus.
Klevų sula renkama iš tam tikros klevų rūšies, augančios keliuose Kanados ir JAV regionuose, pakaitinus išgarinamas vanduo ir taip gaunamas koncentruotas natūralus klevų sirupas. Gaminant šį klevų sirupą temperatūra daugiausia pakyla iki 85°C.
Klevų sirupas – unikalus produktas. Puikus pagardas blynams, ledams, jogurtui, vafliams, dribsniams. Cukraus pakaitalas šaltiems bei karštiems gėrimams, konditerijoje. Labai pagardina salotų, garuose virtų ar keptų daržovių užpilus.
Atidarytą laikyti šaldytuve.
10€, 20€ ir 50€ mūsų fizinėse „Sveikata“ parduotuvėse
Perkant prekes kaupkite taškus ir iškeiskite į kuponus.
Perkant už 50€ ar daugiau
Sudedamosios dalys: ekologiškas klevų sirupas.
„Lima“ ekologiška rupi jūros druska iš Atlanto vandenyno – pasaulyje žinoma ir vertinama gurmanų. Renkama Portugalijos pakrantėje esančiame Algarvė (Olhão) regione, Ria Formosa gamtos rezervate. Derlius nuimamas tik rankomis, tradiciniu būdu, todėl gamybos procese naudojamas tik jūros vanduo, saulė, vėjas ir žmogaus pastangos.
Nerafinuota, turtinga mineralais: turi daug magnio, jodo, yra kalcio šaltinis.
Magnis padeda mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį. Padeda išlaikyti elektrolitų pusiausvyrą. Magnis padeda palaikyti normalius: energijos apykaitą, nervų sistemos veiklą, raumenų funkciją, baltymų sintezę, psichologinę funkciją, kaulų ir dantų būklę. Atlieka tam tikrą funkciją ląstelių dalijimosi procese.
Jodas padeda palaikyti normalius: pažinimo funkciją, energijos apykaitą, nervų sistemos veiklą, odos būklę, skydliaukės hormonų gamybą ir normalią skydliaukės veiklą.
Kalcis padeda palaikyti normalius: kraujo krešėjimą, energijos apykaitą, raumenų veiklą, nervų impulso perdavimą, virškinimo fermentų veikimą. Atlieka tam tikrą funkciją ląstelių dalijimosi ir specializacijos procesuose. Kalcis reikalingas normaliai kaulų ir dantų būklei palaikyti.
Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.
Jums, mielieji, Lietuvos ūkininkų ūkyje užaugintų spanguolių uogienė. Pagaminta taikant tausojančias technologijas, siekiant išsaugoti kuo daugiau naudingų maistingųjų medžiagų.
Stiklainis su rankų darbo papuošimu ant dangtelio.
Keltų jūros druska, dar vadinama pilkąja druska, išgaunama Bretanės regione, vakarų Prancūzijoje. Savitą pilką atspalvį druskai suteikia mineralai ir mikroelementai, kurie natūraliai yra jūros vandenyje.
Rupi, drėgna druska. Gryna, neapdorota, nerafinuota, be priedų.
Tinka maistui gardinti, vonios procedūroms.
Tinka veganams.
Skanūs ir lengvai vartojami augalinės kilmės baltymai. Baltymų mišinys iš žirnių, pilno grūdo ryžių, ispaninio šalavijo sėklų, bolivinės balandos, praturtintas ekologiška Tribulus Terrestris (liet. Gulsčioji ragužė).
Termiškai neapdorota, augalinės kilmės baltymų mišinys. Kiekvienas ingredientas buvo atrinktas dėl jo maksimalaus maistingųjų medžiagų kiekio, bei tuo pačiu yra išlaikytas puikus skonis. „Maxx Protein“ mišinys turi amino rūgščių , gaunamų iš žirnių ir ekologiškų rudųjų ryžių baltymų, ispaninio šalavijo sėklų bei bolivinės balandos miltelių. Viena porcija (25g) ekologiško Maxx Protein baltymų mišinio suteikia 19 gramų baltymų, yra malonaus skonio ir šilko švelnumo tekstūros, lengvai tirpsta vandenyje ar bet kokiame kitame gėrime.
Vartojimo instrukcijos: Suplakite 25g baltymų miltelių su 250 ml mėgstamo gėrimo (vandeniu, pienu, rekomenduojame riešutų pieną). Taip pat galite naudoti sveikų desertų receptams. Laikyti paruoštą produktą šaldytuve. Suvartoti tą pačią dieną. Svarbu: Rekomenduojama dienos dozė neturėtų būti viršijama.
Augalinės kilmės stingdiklis ir tirštiklis. Veganams ir vegetarams tinkantis pakaitalas gyvulinės kilmės želatinai, išgautas iš saulėje džiovintų jūros dumblių. Sustingdo ir tokias sudedamąsias dalis, kurių neveikia želatina (pvz. kiviai, ananasai). 1 arb. š. agaro (2 g) atitinka 5 želatinos lapelius.
„Natur Hurtig“ smulki jūros druska su ekologiškais jūros dumbliais – nerafinuota, be absorbentų. Tradiciškai gaunama jūros vandenį garinant specialiuose baseinuose. Sudėtyje esantys jūros dumbliai natūraliai padidina jodo kiekį druskoje. Turi daug jodo. Laboratoriškai patvirtintas kokybiškas produktas. Maišelyje.
Natūrali druska lengvai pritraukia vandenį, todėl laikyti ją reikia sausoje vietoje. Jeigu aplinkoje daug drėgmės, įberkite į druskos pakelį truputį ryžių.
Maistinių mielių dribsniai ENGEVITA.
Maistinių mielių dribsniai „Engevita“ – B grupės vitaminais ir mineralais turtingas maisto pagardas. Turi itin daug vitaminų B1, B2, B3, B5, B6, folio rūgšties. Turi daug baltymų ir skaidulinių medžiagų.
„Engevita“ maistinės mielės – tai natūralus produktas – mielės Saccharomyces Cerevisiae, išaugintos išvalytoje praturtintoje melasoje, atidžiai kontroliuojant sąlygas. Tai garantuoja, kad jose nėra grybelinių mielių candida albicans.
Be glitimo. Be pridėto cukraus (produkto sudėtyje yra natūralių cukrų). Mažai cukrų. Be dirbtinių priedų bei konservantų. Tinka veganams.
Puikus pagardas sriuboms, troškiniams, garnyrams, salotoms, sausiems pusryčiams. Dėl puikaus skonio „Engevita“ mieles galima naudoti ir vienas – ištirpintas vandenyje, piene ar sultyse. Kad nežūtų vitaminai, nekaitinkite iki 100ºC! Šie mielių dribsniai turi koncentruotai daug vitaminų, todėl nereikėtų jų valgyti daugiau nei 1 valgomą šaukštą (10 g) per dieną. Indelyje 25 porcijos.
Neaktyvių maistinių mielių dribsniai „Engevita“ – vitaminu D, B grupės vitaminais ir cinku turtingas maisto pagardas su riešutų ir sūrio skonio užuominomis. Turi itin daug vitaminų D, B1, B2, B3, B5, B6, B12, folio rūgšties ir cinko. Vitaminas D padeda palaikyti normalią kaulų ir dantų būklę, normalią raumenų funkciją ir normalią imuninės sistemos veiklą. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.
„Engevita“ maistinės mielės – tai natūralus produktas – mielės Saccharomyces Cerevisiae, išaugintos išvalytoje praturtintoje melasoje, atidžiai kontroliuojant sąlygas. Tai garantuoja, kad jose nėra grybelinių mielių Candida albicans. Šios „Engevita“ mielės skiriasi nuo kitų tuo, kad jose yra pridėta mielių, kuriose dėl veikimo ultravioletiniais spinduliais susidarė vitaminas D. Į šį produktą nėra papildomai pridėta vitamino D.
Be glitimo. Tinkamas veganams. Be dirbtinių konservantų, dažiklių, kvapiųjų medžiagų ir GMO.
Puikus pagardas makaronams, sriuboms, troškiniams, garnyrams, salotoms, daržovių patiekalams, sausiems pusryčiams. Galima įdėti į kokteilius ir vaisių bei daržovių sultis. Dėl puikaus skonio „Engevita“ mieles galima naudoti ir vienas – ištirpintas vandenyje, piene ar sultyse.
Naudojimas. Kad nežūtų vitaminai, nekaitinkite aukštesnėje nei 100ºC temperatūroje! Porcija yra 3 arbatiniai šaukšteliai, t.y. 5 g = 5 μg vitamino D. Laikyti sausoje, vėsioje vietoje, sandarioje pakuotėje.
Ši svetainė naudoja slapukus, kad užtikrintų geriausią patirtį mūsų svetainėje