Dozavimas ir naudojimas: Norint skatinti žarnyno valymą ir kenksmingų...
Nuo 1/4 iki 1 arbatinio šaukštelio aktyvuoto žalio molio išmaišoma...
Suaugusiam gerti reikia po 15 lašų 2 kartus dienoje, vaikams mažiau
Šungit (šungitas) – unikalus mineralas, randamas vienintelėje pasaulio...
Vartoti 1 arbatinį šaukštelį 3 kartus per dieną valgant arba prieš...
Organic Lion‘s Mane - nerimui, depresijai, atminčiai.Tinka vegetarams ir...
Vartojimas: profilaktiškai rytais ir vakarais po arbatinį šaukštelį...
Vartojimas: 1 valgomąjį šaukštą (5 g) užpilti stikline karšto vandens...
Nėra gamintojų
Vartojimas: suaugusiems po 1 kapsulę 1 kartą per dieną valgio metu užsigeriant vandeniu. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Laikyti 15-25 oC temperatūroje, sausoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje.
Vartojimas:Suaugusiesiemsvartoti po 2, vaikams po 1 kapsulę 2 kartus per dieną valgio metu ar iš karto po jo, užgeriant stikline vandens.
Linų sėklų gleivingosios medžiagos, patekusios ant virškinamojo trakto gleivinės arba žaizdos paviršiaus, sudaro plėvelę, kuri pažeistas vietas apsaugo nuo išorinių dirgiklių. Sėmenų gleivės gali sutepti skrandžio gleivinę uždegimo metu, nuslopinti didelį skrandžio sulčių rūgštingumą.
Vartojimas: po 1-2 arbatinius šaukštelius (5-10 g) prieš pusryčius ir prieš miegą. Galima valgyti užsigeriant vandeniu, pienu ar sultimis arba vartoti kaip gėrimą, ištirpdžius jį skystyje; arba tepti ant duonos. Geriausia gerti kartu su šiltu pienu, nes taip organizmas jį lengviausiai įsisavina.
Ekologiškos žolelių pudros.Praturtinkime jomis savo kasdienę mitybą.
Arbatmedžių aliejus yra natūralus antiseptikas
Vartoti po 1-2 arbat. šaukšt. 10-15 min. prieš valgį, tris kartus per dieną.
Vartojimas: suaugusiems po 1 kapsulę du arba tris kartus per dieną valgio metu užsigeriant vandeniu.
Sezamo sėklos maistui suteikia riešutų skonio ir prideda subtilaus traškumo. Naudojamas įvairiems patiekalams gardinti: sriuboms, salotoms, troškiniams, barstyti ant duonos, dėti į saldumynus.
Ekologiškuose Austrijos ūkiuose augintų moliūgų sėklos. Austrijoje ir Slovėnijoje moliūgai auga palankiausiomis sąlygomis, todėl jų sėklos laikomos geriausiomis. Turi daug baltymų ir skaidulinių medžiagų.