- Nauja

Pievų.
10€, 20€ ir 50€ mūsų fizinėse „Sveikata“ parduotuvėse
Perkant prekes kaupkite taškus ir iškeiskite į kuponus.
Perkant už 50€ ar daugiau
Bitininkas : Eugenijus Pūgžlys
Rokiškis
Unikalaus ir subtilaus skonio fermentuotas salierų gėrimas – prisotintas gerųjų bakterijų .
Ekologiškai užaugintos sezamų sėklos su luobele patiekalų paskaninimui, maistingiems užkandžiams gaminti. Turi daug skaidulinių medžiagų, vitaminų B1, B3, B6, E, kalcio ir magnio; mažai natrio. Tai puikus baltymų šaltinis. Be cukrų. Riebalų didžiąją dalį sudaro poli ir mono nesotieji.
Sezamas – Azijos kultūra. Užauginti ir surinkti sezamų „kapsules“, kurios atsiveria tik sėkloms pilnai sunokus, yra itin darbaimlus procesas, reikalaujantis daug rankų darbo.
Sezamų sėklos maistui suteikia riešutų skonio ir prideda subtilaus traškumo. Naudojamos įvairiems patiekalams gardinti: sriuboms, salotoms, troškiniams, barstyti ant duonos, dėti į saldumynus.
Šios sezamų sėklos tinkamos daiginimui (žr. daigelius antroje nuotraukoje). Prieš daiginimą mirkyti reikia vandenyje apie 8–14 valandų, sudygsta per 1–1.5 dienos.
Keletas patarimų virtuvėje. Įdėkite sezamo sėklų kepdami naminę duoną ar bandeles. Sausai paskrudintas sėklas sumaišykite su druska (12:1), naudokite barstymui ant troškinių, salotų, duonos ir kt. patiekalų. Garuose virtus brokolius ar šparagines pupeles apšlakstykite citrinos sultimis ir pabarstykite sezamo sėklomis. Skanaus!
Vitamininga saldžiarūgštė arbata, mūsų kraštuose geriama nuo seno.
Šaukštas lukštentų sėklų kasdien - visiems, norintiems pagardinti maistą, gauti papildomos energijos bei palaikyti gerai subalansuotą mitybą. Tai ir puikus maistas sportuojantiems! Lukštentų kanapių sėklose gausu vitaminų bei nepakeičiamų polinesočiųjų riebalų rūgščių Omega-6 ir Omega-3.
Vartojimas: pusryčiams jomis pagardinkite jogurtą, košę, vaisių ir daržovių sultis/kokteilius, sausus pusryčius. Pietums ir vakarienei tai skanus priedas prie salotų, sriubos, padažų, vaisių arba maistingas pagardas prie troškinio, užtepėlių ir kt. patiekalų.
Grynasis kiekis: 150g
LT-EKO-001
ES žemės ūkis
„Ölmühle Solling“ ekologiškas šalto spaudimo graikinių riešutų aliejus. Nerafinuotas ir nedezodoruotas. Tai ypatingo skonio aliejus, patinka net vaikams. Itin sodraus ir charakteringo riešutų skonio. Turi daug polinesočiųjų riebiųjų rūgščių.
Šalto spaudimo graikinių riešutų aliejus naudojamas patiems įvairiausiems patiekalams gardinti: salotoms, sriuboms ir padažams, košėms, saldiesiems patiekalams, mirkalams (pvz., su jogurtu), kepiniams bei desertams. Užpilams labai skanu maišyti su trupučiu acto.
Šio aliejaus sudėtyje didžiąją dalį sudaro polinesočiosios riebalų rūgštys, todėl jis jautrus temperatūrai. Kepimui netinka.
Patogiame tamsaus stiklo butelyje su piltuvėliu.
Aštraus skonio kario milteliai – aromatinių prieskonių mišinys. Patiekalams jis suteikia auksinę spalvą ir turiningą aromatą. Atvežamas iš Madraso, esančio pietryčių Indijoje.
Ypač tinka ryžių ir makaronų patiekalams, taip pat galima naudoti vištienos ir mėsos patiekalams gardinti.
Tirpus šveicariškas daržovių sultinys be mielių. Su laktoze. Be konservantų, sintetinių kvapiklių ir dažiklių, be hidrintų riebalų. Be glitimo, be mielių. Be GMO. Iš viso galima išvirti 7.5 l sultinio. Vienas puodelis (250 ml) sultinio - tik 12 kalorijų.
Nors neįtikėtina, bet akivaizdu - ir tirpus sultinys gali būti sveikas bei skanus maistas (ir be abejo, patogus). Be pridėto cukraus (sudėtyje yra natūralių cukrų).
Puikus priedas sriuboms, padažams, troškiniams, ryžių ar grūdų patiekalams. Taip pat galima gerti ištirpintą karštame vandenyje.
Sultiniui: 4 arbatiniai šaukšteliai 1 litrui vandens arba vienas šaukštelis stiklinei vandens. Iš 150 g miltelių išeina 7.5 litro sultinio.
Vietoje hidrintų riebalų, būdingų šios kategorijos produktams, „Marigold“ naudoja palmių aliejų - natūraliai tirštos konsistencijos šilumai atsparų riebalą.
Hidrinti daržovių baltymai - natūralūs glutamatai, gaunami iš sojos ir kukurūzų. Tai visai kas kita nei sintetinis skonio stipriklis - natrio glutamatas. Iš daržovių gaunami glutamatai yra amino rūgštys, būdingos augalams, mėsai, pieno produktams, kurių koncentracija sultinyje atitinka normaliame maiste esančią šių baltymų koncentraciją.
Be priedų. Tik 100% gryna kakava.
Tai aukščiausios kokybės kakava, kitaip vadinama karališkoji kakava.
"Naturata" ekologiška kakava kepiniams, desertų papuošimui, kakavos gėrimo, bei karšto šokolado ruošimui.
Veganiškas produktas.
Ši svetainė naudoja slapukus, kad užtikrintų geriausią patirtį mūsų svetainėje