Ekologiški Rudi Basmati Ryžiai 500g

3,99 €
Su mokesčiais

Sakoma, kad rudieji Basmati ryžiai yra geriausias maistas Žemėje. Rudieji ryžiai yra mažiau apdirbti nei baltieji. Jie verda ilgiau ir turi daugiau skaidulų, reguliuojančių virškinimo sistemą. Išvirti itin tinkami įvairiems troškiniams, plovui, o pagardinti kario prieskoniais - rytietiškiems patiekalams.

Kiekis

redeem
Už šį produktą lojalumo taškų nėra.


  Popieriniai Dovanų kuponai

10€, 20€ ir 50€ mūsų fizinėse „Sveikata“ parduotuvėse

  Lojalumo programa

Perkant prekes kaupkite taškus ir iškeiskite į kuponus.

  Nemokamas pristatymas

Perkant už 50€ ar daugiau

Paruošimas: pamirkyti ryžius pusvalandį, kelis kartus perplauti ir užpylus šaltu vandeniu palikti brinkti. Virti 15-20min. vandenyje santykiu 2:3.

Grynasis kiekis: 500g

LT-EKO-001

Ne ES žemės ūkis

477903646048

Charakteristikos

Sertifikatas
Žalias ekologiškumo lapelis

8 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Avižos, 1kg ekologiškos

4,89 €

Ekologiški avižų grūdai – tinka virti, malti, dėti į kepinius.

Avižos mityboje labiausiai vertinamos dėl žmogaus organizmui reikšmingų skaidulinių medžiagų. Avižos yra lengvo, švelnaus skonio, suteikia sotumo jausmą.

Prieš verdant pamirkyti (geriausia užmerkti iš vakaro), virti apie 40 min.

Patarimas pusryčiams: Grūdus iš vakaro nuplaukite ir nakčiai užmerkite vandenyje santykiu 1:2. Ryte pavirkite kelias minutes ir apdenkite puodą rankšluosčiu, kad stovėtų šiltai. Po 20–30 minučių jau galima valgyti. Kartais (ypač jei laikoma trumpiau) reikia nupilti vandens perteklių. Paskaninkite druska ir mėgstamais aliejais. Žinoma, grūdai nesuverda iki košės. Jie būna nesulipę vieni su kitais, kramtyti tikrai yra ką. Atminkime, kad pilno grūdo kviečiai ar nešlifuoti ryžiai niekada nesuverda taip, kaip šlifuoti ar nepilno grūdo.

Sertifikatas: AT-BIO-301, ES žemės ūkis

Ekologiški Sorų Grūdai 500g

3,60 €

Sorų kruopose gausu nepakeičiamų amino rūgščių, kurios yra pagrindinė medžiaga mūsų raumenims bei odos ląstelėms. Iš sorų verdamos košės ir sriubos, kepami naminiai gaminiai. Tai puikus dietinis produktas, kurio prieš gaminant nepamirškite perplauti vandeniu! Grūdai tinkami ir daiginimui.

Ekologiški Burnočių Grūdai 500g

4,30 €

Savo gydomąja galia burnočiai prilygsta ženčeniui, o pagal maistinę vertę lenkia visas augalijos rūšis. Burnočio grūdai pasižymi riešutų skoniu, valgomi virti, skrudinti, spraginti, traiškyti ar sumalti į miltus. Burnočiai - lengvas, greitai įsisavinamas maistas.

Kviečių manų kruopos, 500g biodinaminės

3,09 €

„Bauck Hof“ biodinaminės kviečių manų kruopos yra pilno grūdo, todėl vertingesnės nei įprastos. Turi daug skaidulinių medžiagų ir labai mažai druskos. Tinka košei, sriuboms, padažams, apkepams, kepiniams ir kt.

Manų košė: į ½ l šilto pieno įberti 75 g kruopų ir maišant užvirinti. Patiekti su šviežiais, džiovintais vaisiais, kompotu, obuolių, vaisių uogiene, marmeladu, vanile, šokoladu ir pan. Skani ir be priedų, tik su sviestu.

Sertifikatas: DE-ÖKO-007, ES žemės ūkis

Ekologiški Grikiai (Neskrudinti) 800g

5,60 €

Neturintis glitimo produktas. Puikiai tinka košei, apkepams, paplotėliams, sriuboms. Tinkamas ir daiginimui. Daiginti grikiai ypač populiarūs žaliavalgiškoje (raw) mityboje. Juos skanu dėti į salotas, kokteilius. Iš neskrudintų grikių galima gaminti kotletukus, juos valgyti kaip saldžią košę su skystu medumi ar klevų sirupu.

Ekologiški Raudonosios Kynvos Grūdai 500g

5,60 €

Raudonosios kynvos skonis panašus į rudųjų ryžių, tačiau tekstūra panašesnė į kuskuso. Šios sėklos neturi glitimo, todėl gali būti vartojamos jo netoleruojančių bei pasižymi žemu glikemijos indeksu ir todėl nesukelia cukraus kiekio kraujyje padidėjimo. Virtuvėje jas galima naudoti labai įvairiai - verdant košę, praturtinant troškinius, salotas ar kitus patiekalus.

Ekologiški Kynvos Grūdai 500g

5,60 €

Šis produktas ne tik ypač vertingas, bet ir lengvai virškinamas. Jame itin mažai glitimo, todėl alergijos labai retos. Kynvą galima valgyti kaip karštą košę - su prieskoniais arba saldžią su pienu (kokosų, sojų ar migdolų pienu), riešutais ar vaisiais; šaltą su pupelėmis, moliūgų sėklomis ir žalumynais kaip salotas, dėti į sriubas ir troškinius, daigintas barstyti ant įvairių patiekalų.

Ši svetainė naudoja slapukus, kad užtikrintų geriausią patirtį mūsų svetainėje