Kokosų aliejus, 250ml ekologiškas

8,99 €
Su mokesčiais

„Ölmühle Solling“ ekologiškas šalto spaudimo kokosų aliejus spaudžiamas iš šviežiai džiovintų sunokusių kokosų, kurie tik surinkti yra smulkinami ir karštu oru keletą minučių džiovinami. Nerafinuotas ir nedezodoruotas. Nuostabaus aromato. Naudojamas maisto gamybai ir kūno priežiūrai. Puikūs ir saugūs riebalai kepimui. Sviesto pakaitalas be cholesterolio.

Dar neragavote ekologiško kokosų aliejaus – išspausto naudojant vokiškas technologijas iš egzotiškoje Šri Lankoje užaugintų kokosų? Rizikuojate likti paskutiniai...

„Ölmühle Solling“ kokosų aliejus yra šaltai spaudžiamas iš šviežiai džiovintų kokosų. Tai labai stabilūs riebalai – juos kaitinant nesusidaro kenksmingos transriebiosios rūgštys, todėl jie puikiai tinka ruošti maistą aukštoje temperatūroje: kepti „Wok“ keptuvėje, tiesiog kepti, skrudinti, taip pat kepiniams, troškiniams ir kt. Kokosų aliejus nepakartojamas ir kaip užtepas ant duonos, ypač su prieskoniais, nes itin gerai atskleidžia jų skonį bei aromatą.

Kokosų aliejus – puikus pakaitalas hidrintiems riebalams, pvz., margarinui (jo gamybos metu naudojami metalai-katalizatoriai, kurių likučių gali būti produkte, kaip ir trans-riebalų rūgščių). Besirūpinantiems dėl cholesterolio, kokosų aliejus gali puikiai pakeisti sviestą.

Gaminant maistą su kokosų aliejumi jaučiamas natūralus kokosų kvapas, nors specifinio skonio patiekalams jis nesuteikia. Todėl tinka ir saldiems, ir rimtiems patiekalams gaminti (o labiausiai – kepti blynus). Pakaitinti kokosų aliejuje geriausiai atsiskleidžia prieskoniai, todėl tai pats mėgstamiausias aliejus rytietiškoje virtuvėje.

Dėl temperatūros maistinės savybės nesikeičia, iki 24°C būna kietas. Laikyti ne šaldytuve. Atidarius sunaudoti per 2 – 3 mėn. Stiklainyje su užsukamu dangteliu.

Kokosai užauginti Šri Lankoje arba Filipinuose.

Sertifikatas: DE-ÖKO 039, Ne ES žemės ūkis
Kiekis

redeem
Už šį produktą lojalumo taškų nėra.


  Popieriniai Dovanų kuponai

10€, 20€ ir 50€ mūsų fizinėse „Sveikata“ parduotuvėse

  Lojalumo programa

Perkant prekes kaupkite taškus ir iškeiskite į kuponus.

  Nemokamas pristatymas

Perkant už 50€ ar daugiau

Sudėtis

Sudedamosios dalys: ekologiškas kokosų aliejus.

Maistinė vertė

Maistinė vertė (100 g) - 3700 kJ/900 kcal: riebalų 100 g (iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 92 g, mononesočiųjų 6.5 g, polinesočiųjų 1.5 g), angliavandenių 0 g (iš jų cukraus 0 g), baltymų 0 g, druskos 0 g.

Ölmühle Solling
AR30

Charakteristikos

Sertifikatas
Žalias ekologiškumo lapelis

8 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Natūralus šaltalankių aliejus šalto spaudimo...

5,90 €

Maisto papildas

Šalto spaudimo šaltalankių vaisių aliejus, 100 % natūralus produktas.
180 mg karotinoidų

Į aliejaus sudėtį įeina provitaminas A (beta-karotenas), kuris yra natūralus antioksidantas, padedantis stiprinti imunitetą, taip pat vitaminai C, E, K. Vitaminas C padeda palaikyti normalią imuninės sistemos veiklą. Vitaminas E padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaidos. Vitaminas K padeda palaikyti normalų kraujo krešėjimą, normalią kaulų būklę. Šiame aliejuje yra ir flavonoidų, makro- bei mikroelementų - cinko, geležies, kalio ir kalcio.

Vartojimo būdas: suaugusiems ir vaikams vyresniems nei 14 metų po vieną arbatinį šaukštelį (5 ml) 2-3 kartus per dieną valgant. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.

*Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas.

Šalto spaudimo linų sėmenų aliejus 250ml

4,90 €

Šaltai spaustas linų sėmenų aliejus vertinamas kaip specialios paskirties, sveikas maisto produktas.  Tai omega riebalų rūgščių ir vitaminų šaltinis. Dėl žemos aliejaus spaudimo temperatūros – jame išsaugotos visos gamtos dovanotos pirmapradės medžiagos. Linų sėmenų aliejus priskiriamas tinkamo maitinimosi produktų kategorijai, traktuojamas kaip delikatesinis aliejus, o farmacijoje naudojamas kaip omega rūgščių šaltinis bei medikamentų bazinė sudėtinė dalis.

Extra virgin alyvuogių aliejus, 250ml ekologiškas

8,79 €

Ekologiškas extra virgin alyvuogių aliejus „La Molazza“ iš Pietų Italijos. Tai aukščiausios rūšies alyvuogių aliejus, išspaustas šaltuoju būdu iš alyvuogių tik mechaniniu būdu. Švelnaus, malonaus skonio. Tinka gardinti paruoštą maistą, troškinti, trumpai kepti. Tinka ir odos priežiūrai. Rūgštingumas 0,3-0,5 %. Polifenoliai < 200 mg/kg.

Spaudžiama ne vėliau nei per 12 val. surinkus alyvuoges. Ūkyje kontroliuojama ekologinė žemdirbystė ir kilmės vieta (kadangi itališki aliejai gana dažnai klastojami). Extra virgin kategorijos alyvuogių aliejaus gamyboje spaudimo metu kontroliuojama temperatūra, ji nepakyla aukščiau 27ºC, tad aliejus tinka ir žaliavalgiams (raw).

Kadangi sudėtyje dominuoja mono-nesočiosios riebalų rūgštys, alyvuogių aliejus tinka troškinti ir trumpai kepti neaukštoje temperatūroje. Tai nepriekaištingas pasirinkimas skonio atžvilgiu. Tačiau norint išsaugoti visas vertingąsias šio aliejaus maistines savybes, geriausia jį naudoti nekaitintą: pilti ant salotų, į sriubas, košes, kitą jau pagamintą maistą.

Tamsaus stiklo butelyje.

Sertifikatas: IT ICA 006, ES žemės ūkis

Juodgrūdžių aliejus, nefiltruotas, 100ml...

11,20 €

„Ölmühle Solling“ šalto spaudimo ekologiškas nefiltruotas egiptietiškų juodgrūdžių (arba juodojo kumino, lot. Nigella Sativa) aliejus. Nerafinuotas ir nedezodoruotas. Jame yra vertingų skendinčių kietųjų medžiagų, kurios neištirpsta ir dėl lengvumo plūduriuoja aliejuje. Turi daug polinesočiųjų riebiųjų rūgščių ir eterinių aliejų.Aliejus yra kartoko, aštroko, graužiančio, šiek tiek į kmyną panašaus skonio. Vartojamas mitybai praturtinti (apie 1 arbatinį šaukštelį per dieną), kosmetikoje ir liaudies medicinoje. Kosmetikoje galima naudoti esant aknei, jautriai, sudirgusiai, niežtinčiai, sausai, suskeldėjusiai, pleiskanojančiai odai, galima patepti vabzdžių sukąstas vietas.

Juodųjų kmynų aliejaus sudėtyje yra unikalus biologiškai aktyvių medžiagų kompleksas: nigelono, mineralų,sieros, fosforo, geležies, kalcio, aktyvių fermentų, angliavandenių, baltymų, vitaminų А,Е. 

Juodųjų kmynų aliejus vartojamas kaip labai veiksminga šlapimą, tulžies sekreciją skatinanti, vidurius laisvinanti, imuninę sistemą stiprinanti priemonė (veikia čiobrialiaukę (užkrūčio liauką), turi skatinamąjį poveikį). Yra žinoma, kad čiobrialiaukė yra atsakinga už apsaugines organizmo jėgas). Be to, juodųjų kmynų aliejus padeda sergant įvairiais dermatologiniais susirgimais, susijusiais su neurohumoraliniais ir histamininiais sutrikimais. Kadangi aliejaus sudėtyje yra timochinono, jį vartojant sumažėja gliukozės kiekis kraujuje. Jo sudėtyje esantys eteriniai aliejai turi didelį baktericidinį ir antiseptinį poveikį. „Juodųjų kmynų aliejaus vartojimas skatina kaulų čiulpų ir gyvybiškai svarbių imuninės sistemos ląstelių atsinaujinimą“, šį faktą oficialiai patvirtino Pietų Kalifornijos onkologijos, imuniteto ir biologijos laboratorijos mokslininkai tyrinėtojai. „Be to,“ pridūrė jie, „užregistruoti faktai rodo, kad juodasis kmynas yra idealus kandidatas gydyti vėžinius navikus ir užkirsti kelią jų raidai“.

Patogiame tamsaus stiklo butelyje su piltuvėliu. Laikyti vėsioje tamsioje vietoje. Atidarius suvartoti per trumpą laiką. Prieš vartojant suplakti.

Sertifikatas: DE-ÖKO 039, Ne ES žemės ūkis

Ypač tyras alyvuogių aliejus su česnakais,...

8,99 €

„Alce Nero“ ekologiškas ypač tyras alyvuogių aliejus su česnakais.
Šalto spaudimo. Alyvuogės yra spaudžiamos kartu su česnakais, tokiu būdu kvapai susimaišo ir gaunamas nuostabiai aromatingas aliejus. Idealiai tinka gardinti mėsos ir žuvies patiekalus, salotas.

Sertifikatas: IT-BIO-006, ES žemės ūkis

Extra virgin alyvuogių aliejus, su dozatoriumi,...

13,99 €

Aukščiausios rūšies šalto spaudimo, išgautas tiesiogiai iš alyvuogių ir tik mechaniniu būdu. Tirštas, švelnaus aromato, gerai subalansuoto skonio – su vaisių užuominomis ir pikantišku žoliniu poskoniu.

„Centonze“ alyvuogių aliejus ypač koncentruotas skoniu ir maistingomis medžiagomis. Tai galima justi ir iš skonio. Tikrai patiks alyvuogių aliejaus mėgėjams, gurmanams. Išspaustas iš Nocellara del Belice alyvuogių iš Sicilijos vulkaniniame dirvožemyje užaugusių alyvmedžių. Aliejus spaudžiamas gamintojo nuosavoje spaudykloje ne vėliau nei per 4 val. (!) rankomis surinkus alyvuoges.

Idealiai tinka gardinti visus daržovių, žuvies ar raudonos mėsos patiekalus bei daržovių sriubas. Sudėtyje dominuoja mononesočiosios riebalų rūgštys. 

Extra virgin kategorijos alyvuogių aliejaus gamyboje spaudimo metu kontroliuojama temperatūra, ji nepakyla aukščiau 27ºC, tad aliejus tinka ir žaliavalgiams (raw). Rūgštingumas 0,32 %.     

Tamsaus stiklo butelyje.     

„Centonze“ alyvuogių aliejus pelnęs daug apdovanojimų. Vieni svarbiausių: FLOS OLEI 2014, SLOW FOOD GUIDE 2013 bei TOP TEN BIOFACH 2014, 2015 ir 2016.

Sertifikatas: IT-BIO-009, ES žemės ūkis

Extra virgin alyvuogių aliejus, 1l ekologiškas

34,99 €

Aukščiausios rūšies šalto spaudimo, išgautas tiesiogiai iš alyvuogių ir tik mechaniniu būdu. Tirštas, švelnaus aromato, gerai subalansuoto skonio – su vaisių užuominomis ir pikantišku žoliniu poskoniu.

„Centonze“ alyvuogių aliejus ypač koncentruotas skoniu ir maistingomis medžiagomis. Tai galima justi ir iš skonio. Tikrai patiks alyvuogių aliejaus mėgėjams, gurmanams. Išspaustas iš Nocellara del Belice alyvuogių iš Sicilijos vulkaniniame dirvožemyje užaugusių alyvmedžių. Aliejus spaudžiamas gamintojo nuosavoje spaudykloje ne vėliau nei per 4 val. (!) rankomis surinkus alyvuoges.

Idealiai tinka gardinti visus daržovių, žuvies ar raudonos mėsos patiekalus bei daržovių sriubas. Sudėtyje dominuoja mononesočiosios riebalų rūgštys.

Extra virgin kategorijos alyvuogių aliejaus gamyboje spaudimo metu kontroliuojama temperatūra, ji nepakyla aukščiau 27ºC, tad aliejus tinka ir žaliavalgiams (raw). Rūgštingumas 0,32 %.

Tamsaus stiklo butelyje.

„Centonze“ alyvuogių aliejus pelnęs daug apdovanojimų. Vieni svarbiausių: FLOS OLEI 2014, SLOW FOOD GUIDE 2013 bei TOP TEN BIOFACH 2014, 2015 ir 2016.

Sertifikatas: IT-BIO-009, ES žemės ūkis

Ši svetainė naudoja slapukus, kad užtikrintų geriausią patirtį mūsų svetainėje