• Nauja
    Extra virgin alyvuogių aliejus, 1l ekologiškas
Žalias ekologiškumo lapelis

Extra virgin alyvuogių aliejus, 1l ekologiškas

34,99 €
Su mokesčiais

Aukščiausios rūšies šalto spaudimo, išgautas tiesiogiai iš alyvuogių ir tik mechaniniu būdu. Tirštas, švelnaus aromato, gerai subalansuoto skonio – su vaisių užuominomis ir pikantišku žoliniu poskoniu.

„Centonze“ alyvuogių aliejus ypač koncentruotas skoniu ir maistingomis medžiagomis. Tai galima justi ir iš skonio. Tikrai patiks alyvuogių aliejaus mėgėjams, gurmanams. Išspaustas iš Nocellara del Belice alyvuogių iš Sicilijos vulkaniniame dirvožemyje užaugusių alyvmedžių. Aliejus spaudžiamas gamintojo nuosavoje spaudykloje ne vėliau nei per 4 val. (!) rankomis surinkus alyvuoges.

Idealiai tinka gardinti visus daržovių, žuvies ar raudonos mėsos patiekalus bei daržovių sriubas. Sudėtyje dominuoja mononesočiosios riebalų rūgštys.

Extra virgin kategorijos alyvuogių aliejaus gamyboje spaudimo metu kontroliuojama temperatūra, ji nepakyla aukščiau 27ºC, tad aliejus tinka ir žaliavalgiams (raw). Rūgštingumas 0,32 %.

Tamsaus stiklo butelyje.

„Centonze“ alyvuogių aliejus pelnęs daug apdovanojimų. Vieni svarbiausių: FLOS OLEI 2014, SLOW FOOD GUIDE 2013 bei TOP TEN BIOFACH 2014, 2015 ir 2016.

Sertifikatas: IT-BIO-009, ES žemės ūkis
Kiekis

redeem
Perkant šią prekę jums priklauso 3 lojalumo taškų . Pirkinių krepšelio taškų suma 3 taškų kurį galima konvertuoti į kuponą 0,60 € .


  Popieriniai Dovanų kuponai

10€, 20€ ir 50€ mūsų fizinėse „Sveikata“ parduotuvėse

  Lojalumo programa

Perkant prekes kaupkite taškus ir iškeiskite į kuponus.

  Nemokamas pristatymas

Perkant už 50€ ar daugiau

Sudėtis

Sudedamosios dalys: ekologiškas extra virgin alyvuogių aliejus.

Maistinė vertė

Maistinė vertė (100 ml) – 3460 kJ/840 kcal: riebalų 93.4 g (iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 14.7 g, polinesočiųjų 8.7 g, mononesočiųjų 70 g), angliavandenių 0 g, baltymų 0 g

AR166

Charakteristikos

Sertifikatas
Žalias ekologiškumo lapelis

8 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Extra virgin alyvuogių aliejus Novello, su...

22,99 €

2024 metų pirmojo derliaus, nuimto dar prieš alyvuogių skynimo sezoną lapkričio mėnesį. Aukščiausios rūšies, šalto spaudimo, išgautas tiesiogiai iš alyvuogių ir tik mechaniniu būdu.
Tirštas, švelnaus aromato, gerai subalansuoto skonio – su vaisių užuominomis ir pikantišku žoliniu poskoniu. Nefiltruotas.

„Centonze“ Novello alyvuogių aliejus ypač koncentruotas skoniu ir maistingomis medžiagomis. Tai galima justi ir iš skonio. Tikrai patiks alyvuogių aliejaus mėgėjams, gurmanams. Išspaustas iš Nocellara del Belice alyvuogių iš Sicilijos vulkaniniame dirvožemyje užaugusių alyvmedžių. Aliejus spaudžiamas gamintojo nuosavoje spaudykloje ne vėliau nei per 4 val. (!) rankomis surinkus alyvuoges.

Idealiai tinka gardinti visus daržovių, žuvies ar raudonos mėsos patiekalus bei daržovių sriubas. Sudėtyje dominuoja mononesočiosios riebalų rūgštys.

Extra virgin kategorijos alyvuogių aliejaus gamyboje spaudimo metu kontroliuojama temperatūra, ji nepakyla aukščiau 27ºC, tad aliejus tinka ir žaliavalgiams (raw). 

Polifenoliai 324 mg/kg
Rūgštingumas 0.15%

Tamsaus stiklo butelyje.

„Centonze“ alyvuogių aliejus pelnęs daug apdovanojimų. Vieni svarbiausių: FLOS OLEI 2014, SLOW FOOD GUIDE 2013 bei TOP TEN BIOFACH 2014, 2015 ir 2016.

Sertifikatas: IT-BIO-009, ES žemės ūkis

Extra virgin alyvuogių aliejus, su dozatoriumi,...

13,99 €

Aukščiausios rūšies šalto spaudimo, išgautas tiesiogiai iš alyvuogių ir tik mechaniniu būdu. Tirštas, švelnaus aromato, gerai subalansuoto skonio – su vaisių užuominomis ir pikantišku žoliniu poskoniu.

„Centonze“ alyvuogių aliejus ypač koncentruotas skoniu ir maistingomis medžiagomis. Tai galima justi ir iš skonio. Tikrai patiks alyvuogių aliejaus mėgėjams, gurmanams. Išspaustas iš Nocellara del Belice alyvuogių iš Sicilijos vulkaniniame dirvožemyje užaugusių alyvmedžių. Aliejus spaudžiamas gamintojo nuosavoje spaudykloje ne vėliau nei per 4 val. (!) rankomis surinkus alyvuoges.

Idealiai tinka gardinti visus daržovių, žuvies ar raudonos mėsos patiekalus bei daržovių sriubas. Sudėtyje dominuoja mononesočiosios riebalų rūgštys. 

Extra virgin kategorijos alyvuogių aliejaus gamyboje spaudimo metu kontroliuojama temperatūra, ji nepakyla aukščiau 27ºC, tad aliejus tinka ir žaliavalgiams (raw). Rūgštingumas 0,32 %.     

Tamsaus stiklo butelyje.     

„Centonze“ alyvuogių aliejus pelnęs daug apdovanojimų. Vieni svarbiausių: FLOS OLEI 2014, SLOW FOOD GUIDE 2013 bei TOP TEN BIOFACH 2014, 2015 ir 2016.

Sertifikatas: IT-BIO-009, ES žemės ūkis

Ypač tyras alyvuogių aliejus su česnakais,...

8,99 €

„Alce Nero“ ekologiškas ypač tyras alyvuogių aliejus su česnakais.
Šalto spaudimo. Alyvuogės yra spaudžiamos kartu su česnakais, tokiu būdu kvapai susimaišo ir gaunamas nuostabiai aromatingas aliejus. Idealiai tinka gardinti mėsos ir žuvies patiekalus, salotas.

Sertifikatas: IT-BIO-006, ES žemės ūkis

Juodgrūdžių aliejus, nefiltruotas, 100ml...

11,20 €

„Ölmühle Solling“ šalto spaudimo ekologiškas nefiltruotas egiptietiškų juodgrūdžių (arba juodojo kumino, lot. Nigella Sativa) aliejus. Nerafinuotas ir nedezodoruotas. Jame yra vertingų skendinčių kietųjų medžiagų, kurios neištirpsta ir dėl lengvumo plūduriuoja aliejuje. Turi daug polinesočiųjų riebiųjų rūgščių ir eterinių aliejų.

Augalas labiausiai būdingas Egiptui ir Sirijai. Aliejus yra kartoko, aštroko, graužiančio, šiek tiek į kmyną panašaus skonio. Vartojamas mitybai praturtinti (apie 1 arbatinį šaukštelį per dieną), kosmetikoje ir liaudies medicinoje. Jei mėgstate juodgrūdžių aliejaus skonį, tinka gardinti salotas, sriubas ir šaltus patiekalus. Kadangi dominuoja polinesočiosios riebiosios rūgštys, aliejus gana jautrus temperatūrai. Kosmetikoje galima naudoti esant aknei, jautriai, sudirgusiai, niežtinčiai, sausai, suskeldėjusiai, pleiskanojančiai odai, galima patepti vabzdžių sukąstas vietas.

Patogiame tamsaus stiklo butelyje su piltuvėliu. Laikyti vėsioje tamsioje vietoje. Atidarius suvartoti per trumpą laiką. Prieš vartojant suplakti.

Sertifikatas: DE-ÖKO 039, Ne ES žemės ūkis

Šalto spaudimo linų sėmenų aliejus 250ml

4,90 €

Šaltai spaustas linų sėmenų aliejus vertinamas kaip specialios paskirties, sveikas maisto produktas.  Tai omega riebalų rūgščių ir vitaminų šaltinis. Dėl žemos aliejaus spaudimo temperatūros – jame išsaugotos visos gamtos dovanotos pirmapradės medžiagos. Linų sėmenų aliejus priskiriamas tinkamo maitinimosi produktų kategorijai, traktuojamas kaip delikatesinis aliejus, o farmacijoje naudojamas kaip omega rūgščių šaltinis bei medikamentų bazinė sudėtinė dalis.

Extra virgin alyvuogių aliejus, 250ml ekologiškas

8,79 €

Ekologiškas extra virgin alyvuogių aliejus „La Molazza“ iš Pietų Italijos. Tai aukščiausios rūšies alyvuogių aliejus, išspaustas šaltuoju būdu iš alyvuogių tik mechaniniu būdu. Švelnaus, malonaus skonio. Tinka gardinti paruoštą maistą, troškinti, trumpai kepti. Tinka ir odos priežiūrai. Rūgštingumas 0,3-0,5 %. Polifenoliai < 200 mg/kg.

Spaudžiama ne vėliau nei per 12 val. surinkus alyvuoges. Ūkyje kontroliuojama ekologinė žemdirbystė ir kilmės vieta (kadangi itališki aliejai gana dažnai klastojami). Extra virgin kategorijos alyvuogių aliejaus gamyboje spaudimo metu kontroliuojama temperatūra, ji nepakyla aukščiau 27ºC, tad aliejus tinka ir žaliavalgiams (raw).

Kadangi sudėtyje dominuoja mono-nesočiosios riebalų rūgštys, alyvuogių aliejus tinka troškinti ir trumpai kepti neaukštoje temperatūroje. Tai nepriekaištingas pasirinkimas skonio atžvilgiu. Tačiau norint išsaugoti visas vertingąsias šio aliejaus maistines savybes, geriausia jį naudoti nekaitintą: pilti ant salotų, į sriubas, košes, kitą jau pagamintą maistą.

Tamsaus stiklo butelyje.

Sertifikatas: IT ICA 006, ES žemės ūkis

Extra virgin alyvuogių aliejus, 500ml ekologiškas

15,39 €

Ekologiškas extra virgin alyvuogių aliejus „La Molazza“ iš Pietų Italijos. Tai aukščiausios rūšies alyvuogių aliejus, išspaustas šaltuoju būdu iš alyvuogių tik mechaniniu būdu. Švelnaus, malonaus skonio. Tinka gardinti paruoštą maistą, troškinti, trumpai kepti. Tinka ir odos priežiūrai. Rūgštingumas 0,3-0,5 %. Polifenoliai < 200 mg/kg.

Auginamas ir spaudžiamas Kalabrijos regione, netoli Corigliano Calabro ir Sibari miestelių privačiame, šeimos valdomame alyvuogyne. Vietovės pavadinimas išvertus reiškia „alyvmedžių žemė“.

Spaudžiama ne vėliau nei per 12 val. surinkus alyvuoges. Ūkyje kontroliuojama ekologinė žemdirbystė ir kilmės vieta (kadangi itališki aliejai gana dažnai klastojami). Extra virgin kategorijos alyvuogių aliejaus gamyboje spaudimo metu kontroliuojama temperatūra, ji nepakyla aukščiau 27ºC, tad aliejus tinka ir žaliavalgiams (raw).

Kadangi sudėtyje dominuoja mono-nesočiosios riebalų rūgštys, alyvuogių aliejus tinka troškinti ir trumpai kepti neaukštoje temperatūroje. Tai nepriekaištingas pasirinkimas skonio atžvilgiu. Tačiau norint išsaugoti visas vertingąsias šio aliejaus maistines savybes, geriausia jį naudoti nekaitintą: pilti ant salotų, į sriubas, košes, kitą jau pagamintą maistą.

Tamsaus stiklo butelyje.

Sertifikatas: IT ICA 006, ES žemės ūkis

Ši svetainė naudoja slapukus, kad užtikrintų geriausią patirtį mūsų svetainėje