Paruošimas: 1 arbatinį šaukštelį arbatžolių užplikyti 80-90 laipsnių temperatūros vandeniu ir palaikyti 10-15min. Tas pačias arbatžoles galima užpilti iki 5 kartų.
Paprastasis kietis prisideda prie emocinės pusiausvyros. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba ir sveikas gyvenimo būdas.
Didžioji varnalėša gali padėti palaikyti organizmo valymo procesus, medžiagų apykaitos funkcinę būklę. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba ir sveikas gyvenimo būdas. Siūlome vartoti ir pirtyje.
Smulkiažiedžių ožkarožių arbatos galima gerti tik po du puodelius per dieną.
PARUOŠIMAS: 0,5-1 arbatinį šaukštelį (arba pagal savo skonį) užplikyti 1 stikline verdančio vandens. Palaikyti 5-10 min., nukošti, nuspausti. Gerti kaip arbatą.
Vartojimas: 1 valgomąjį šaukštą (5 g) užpilti stikline karšto vandens (200 ml), 15 min. laikyti ant vandens vonios, nukošti. Suaugusiems vartoti po 1/2 stiklinės 2 kartus per dieną valgio metu. Vartojimo trukmė 1 mėnuo.
1 arbatinį šaukštelį (1,5-2,0 g) produkto užpilkite 1 puodeliu (200 ml) verdančio vandens, palikite 15 minučių,gerkite 1/4 puodelio (50 ml) 4 kartus per dieną
Arbatos paruošimas Amalo arbata ruošiama šaltu būdu. Arbatinis šaukštelis su kaupu amalo užpilamas šaltu vandeniu ir paliekamas per naktį prisitraukti. Rytą ištrauka pašildoma ir nukošiama. Jei per dieną reikia išgerti didesnį kiekį, tai arbata laikoma karštu vandeniu išskalautame termose arba kaskart pašildoma.
Arbatos paruošimas Amalo arbata ruošiama šaltu būdu. Arbatinis šaukštelis su kaupu amalo užpilamas šaltu vandeniu ir paliekamas per naktį prisitraukti. Rytą ištrauka pašildoma ir nukošiama. Jei per dieną reikia išgerti didesnį kiekį, tai arbata laikoma karštu vandeniu išskalautame termose arba kaskart pašildoma.
Vartojimas:2 valgomus šaukštus mišinio užpilti 3 stiklines karšto vandens(70-90*C), palaikyti 15-20 min. uždengus. Gerti po stiklinę 3 kartus per dieną prieš valgį.
Vartoti prieš chemoterapiją, chemoterapijos metu ir mėnesį laiko po chemoterapijos.Vartojimas:2 valgomus šaukštus mišinio užpilti 2 stiklines šilto vandens, palaikyti 20 min., perkošti.likusius tirščius užpilti 2 stiklinėm vandens, virinti 10min, atvėsus perkošti, nuovirą ir užpilą sumaišyti. gerti pastoviai dienos metu.